«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ντόναλντ Τραμπ

Χαμός στις ΗΠΑ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία κατηγορείται πρόεδρος, ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ νωρίτερα συνελήφθη, για να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι όπου του απαγγέλθηκαν 37 κατηγορίες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο αφέθηκε ελεύθερος από τον ομοσπονδιακό δικαστή μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία σύμφωνα με το Reuters.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Τοντ Μπλανς δήλωσε αθώος για λογαριασμό του τέως προέδρου. O δικαστής αποφάσισε δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει, ενώ δεν καταβλήθηκε εγγύηση.

Τι προηγήθηκε

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο δικαστήριο του Μαϊάμι όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες επειδή, όπως κατηγορείται, κράτησε παρανόμως διαβαθμισμένα έγγραφα όταν αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο και είπε ψέματα σε αξιωματούχους που επιχείρησαν να τα ανακτήσουν.

Σε αυτά τα έγγραφα, περιλαμβάνονται αρκετά σχετιζόμενα με:

  • Πυρηνικά όπλα
  • Στρατιωτικά σχέδια
  • Μυστικά συμμαχικών χωρών

Ανάμεσα στις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται, περιλαμβάνονται:

  • Συνωμοσία
  • Παρεμπόδιση δικαιοσύνης
  • Κατοχή απόρρητων εγγράφων


Υποστηρικτές του, που φορούσαν καπελάκια με το σύνθημα Make America Great Again και κρατούσαν αμερικανικές σημαίες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο και φώναζαν συνθήματα όπως "Το Μαϊάμι υπέρ του Τραμπ" και "Οι Λατίνοι υπέρ του Τραμπ", τη στιγμή που η αυτοκινητοπομπή του έφτανε στο κτίριο.

Ο δήμαρχος του Μαϊάμι Φράνσις Σουάρες είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν αναφέρθηκαν προβλήματα όσον αφορά την ασφάλεια. Οι αρχές ανέμεναν ότι θα συγκεντρώνονταν στο δικαστήριο έως και 50.000 άνθρωποι και προετοιμάζονταν για πιθανά βίαια επεισόδια, όπως εκείνα που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ο Τραμπ δηλώνει αθώος και κατηγορεί την κυβέρνηση του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι τον στοχοποιεί. Την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε ότι ο ειδικός εισαγγελέας Τζακ Σμιθ, που έχει αναλάβει την έρευνα σε βάρος του, "τον μισεί".

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μια ιστορική δίκη δεδομένου ότι είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για διάπραξη ομοσπονδιακών εγκλημάτων, η νομική διαδικασία αποκτά ιδιαιτέρως βαρύνουσα σημασία.

Ενώ ο Τραμπ βρισκόταν στο δρόμο συνοδεία αυτοκινητοπομπής, έγραψε στον λογαριασμό του, στην πλατφόρμα Truth Social, στα κοινωνικά δίκτυα τα εξής: «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ημέρες στην ιστορία της χώρας μας. Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή».

Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη.

Επίσης καταφθάνουν συνεχώς διαδηλωτές – οπαδοί και επικριτές του Τραμπ – με συνθήματα υπέρ και κατά του πρώην προέδρου και υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Αν και ο Τραμπ κάλεσε τους διαδηλωτές να είναι «ειρηνικοί», υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρξει αναταραχή.

Η διαδικασία μετά τη σύλληψή του

Σύμφωνα με την διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί, ο Τραμπ θα δώσει δακτυλικά αποτυπώματα πριν από την ακροαματική διαδικασία που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22.00 (ώρα Ελλάδας).

 Η απαγγελία κατηγοριών θα γίνει χωρίς την παρουσία καμερών στο δικαστήριο και δεν θα μεταδοθεί απευθείας.


 Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής θα δηλώσει αθώος για όλες τις κατηγορίες και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην εξοχική του κατοικία στο Νιού Τζέρσει από όπου και αναμένετε να απευθύνει μήνυμα στον αμερικανικό λαό.


Πρόκειται για τη δεύτερη φορά από τον Απρίλιο που ο Τραμπ θα βρεθεί ως κατηγορούμενος σε αίθουσα δικαστηρίου.

«ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ!!» ανέφερε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.



Για να προσθέσει μετά «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ (MAGA)»

«ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ», έγραψε νωρίτερα προτού αναχωρήσει από το Νιου Τζέρσεϊ.


8 σχόλια:

  1. Οι ΤΕΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ αποκαλύπτουν την ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΕΠΙΒΊΩΣΗ ΔΙΑΒΊΩΣΗ 12 ΙΟΥΝΊΟΥ 2023
    https://www.facebook.com/socialmediaorm/videos/599442642287884/
    =====
    Η δρ. Judy Mikovits, μιλάει και λέει συγκλονιστικά πράγματα
    https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1197480851647927

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι μου θυμίζουν αυτά που είπε

    Έχουν περάσει πια 42 χρόνια από τότε που ο Jacques Attali, σύμβουλος τού τότε πρωθυπουργού Γαλλίας François Mitterrand, είπε σε μια συνέντευξη τα εξής :

    "Το κύριο πρόβλημα στο μέλλον θα είναι ο υπερπληθυσμός. Οι άνθρωποι θα φτάνουν πολύ υψηλές ηλικίες και θα καταναλώνουν πολύ παραπάνω απ' ότι θα παράγουν. Το ίδιο με τους αρρώστους και τους ηλίθιους. Όλοι αυτοί θα επιβαρύνουν την κοινωνία και την φύση άδικα – γι'αυτό θα πρέπει να φύγουν.

    Επειδή όμως δεν μπορούμε ούτε να τους εκτελέσουμε, ούτε να κάνουμε σε όλους τεστ IQ, θα μπορούσε να μας βολέψει μία πανδημία πού θα σκοτώσει τους γέρους και τους αρρώστους, και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία πού θα παρέχουμε εμείς, χωρίς να καταλαβαίνουν πώς θα τρέξουν σαν τα πρόβατα στον σφαγείο....

    Έχετε ακόμα απορίες ...?

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/06/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ !!! 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ χίλια χρόνια, να ζήσει να τον χαιρόμαστε, τον μπαγασα. Κούκος.

      Διαγραφή
  4. Εν τω μεταξυ αν το καλοσκεφθει καποιος νοημων ΔΕΝ υπαρχει υπερπληθυσμος διοτι: το 71% του πλανητη ειναι νερο αρα ακατοικητο και απο το υπολοιπο 29% κατοικειται βαρεια το 10%. Αυτο που υπαρχει ειναι ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε πολεις φυλακες

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διός Κούρος14 Ιουνίου, 2023 10:41

    Με την "προσαγωγή" (με εισαγωγικά) του DJT ανοίγει ο δρόμος και έτσι θα φαίνεται φυσιολογική και η προσαγωγή (χωρίς εισαγωγικά) του κοιμησμένου, στα σπίτια και αποθήκες του οποίου έγινε έρευνα και βρήκαν και σε αυτόν έγγραφα. Το τί είδους έγγραφα βρήκαν στον έναν και τί είδους στον άλλον, θα φανεί. Όλα αυτά πάντως, είναι απλές δικαιολογίες και αφορμές για τις επόμενες ενέργειες.

    Οψώμεθα

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον σκεπτικό φίλε Διός Κουρε!!!
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεκρή πριν καταθέσει η βασική μάρτυρας κατά της οικογένειας Μπάιντεν – Την απειλούσαν με θάνατο

    https://www.pronews.gr/kosmos/nekri-prin-katathesei-i-vasiki-martyras-kata-tis-oikogeneias-mpainten-tin-apeilousan-me-thanato/

    ΑπάντησηΔιαγραφή