«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

AΠΙΣΤΕΥΤΟ κ' ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

18 σχόλια:

  1. Κρατηθείτε, παιδιά, γιατί ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τόσο βαθιάς μεταμόρφωσης, που είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει να αμφισβητήσετε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε. Ο Κόλπος των Χοίρων, ένα γεγονός που κάποτε είχε ιστορική σημασία, πρόκειται να επισκιαστεί από ένα γεγονός που θα διαρκέσει περίπου τρεις ημέρες και θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας.

    Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η Γη σιωπά για 10 ημέρες. Δεν υπάρχει διαδίκτυο, τηλεόραση, ραδιόφωνο. Μόνο μια απόκοσμη ηρεμία. Αλλά αυτή δεν είναι μια σκηνή από μια μετα-αποκαλυπτική ταινία. Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Το Σύστημα Εκτάκτων Εκπομπών του στρατού (EBS) θα αναλάβει τις παγκόσμιες εκπομπές, και για ποιο λόγο; Για να ανακοινώσει την πιο σημαντική αλλαγή στην παγκόσμια διακυβέρνηση και τεχνολογία που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

    Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δεν θα βρεθούν απλώς αντιμέτωπες με τον έλεγχο- θα παραιτηθούν. Ναι, καλά διαβάσατε. Ηγέτες, αξιωματούχοι, οι ίδιοι οι πυλώνες των πολιτικών μας συστημάτων, όχι μόνο θα συλλαμβάνονται, αλλά και θα παραιτούνται οικειοθελώς. Και στη θέση τους; Μια νέα τάξη πραγμάτων. Οι εκλογές με την αλυσίδα μπλοκ GESARA θα ανοίξουν το δρόμο για ένα πιο λιτό, πιο αποτελεσματικό σύστημα. Μιλάμε για μια κυβέρνηση που θα είναι μόλις το 10% αυτού που έχουμε συνηθίσει, γεμάτη με φρέσκα πρόσωπα και επαναστατικές ιδέες.

    Εισάγετε την QUANTUM GESARA, ή όπως την αποκαλούν κάποιοι γνώστες, TRUMPSARA. Δεν πρόκειται απλώς για ένα νέο οικονομικό ή πολιτικό σύστημα. Είναι ένα κβαντικό άλμα με κάθε έννοια της λέξης. Τα κβαντικά οικονομικά συστήματα, η κβαντική ψηφοφορία, η κβαντική θεραπεία, ακόμη και η κβαντική φυσική θα γίνουν ο κανόνας. Η ίδια η δομή του διαδικτύου μας πρόκειται να υποστεί κβαντικό μετασχηματισμό. Πείτε αντίο στους παλιούς τρόπους και γεια στο κβαντικό διαδίκτυο.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Αλλά τι σημαίνει αυτό για τα περιουσιακά μας στοιχεία; Ο όρος "Nesara" μπορεί να σας θυμίζει κάτι. Αναφέρεται στα χαρτονομίσματα "Treasury" του Ουράνιου Τόξου, τα οποία υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα. Προσθέστε σε αυτό τα διεθνώς ρυθμιζόμενα νομίσματα Quantum Starlink & ISO20022 των ΗΠΑ, τα οποία, το μαντέψατε, είναι επίσης υποστηριζόμενα από μέταλλα. Η οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα που υπόσχεται αυτό είναι απαράμιλλη.

    Αλλά εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Το διαδίκτυο όπως το ξέρουμε; Πρόκειται να επανεκκινήσει. Εταιρείες που κάποτε φαίνονταν ανίκητες, όπως η Microsoft; Πάνε. Διαγράφονται. Η ψηφιακή σφαίρα βρίσκεται σήμερα υπό την επιρροή της Επιχείρησης Mockingbird. Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι σοκαριστικό, σκεφτείτε το εξής: σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου εκείνου του ειδησεογραφικού καναλιού που εμπιστεύεστε, ανήκουν στη Μοσάντ. Αλλά όχι για πολύ. Βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισής τους.

    Και η βρετανική βασιλική οικογένεια; Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που κατείχαν; Σύντομα, θα είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Η Μοσάντ, οι Five Eyes, η CIA και άλλες υπηρεσίες που κάποτε είχαν την εξουσία; Πρόκειται να γίνουν κατάλοιπα του παρελθόντος. Οι μόνες πληροφορίες που θα παραμείνουν θα είναι στρατιωτικές πληροφορίες.

    Στην ουσία, βρισκόμαστε στο κατώφλι του MOAB - μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά που χρονολογείται από το 1955. Προσθέστε σε αυτό το Πρότυπο Πολύτιμων Μετάλλων, την Κβαντική Γκεζάρα και την ΔΕΚΛΑΣΗ των πάντων στη Γη. Ο κόσμος πρόκειται να υποστεί μια μεταμόρφωση, για την οποία καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι. Το μέλλον είναι κβαντικό και έρχεται πιο γρήγορα απ' ό,τι νομίζετε.

    https://bestnewshere.com/military-ebs-activated/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εψιλονιες μαζί με νεοταξιτικες εφαρμογές και για συνοδευτικό λίγο Hollywood με το mokingbird από το hunger games. Κλασική περίπτωση παγκόσμιας κομμουνιστικής επανάστασης...

      Διαγραφή
    2. @ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      1) Τι είναι η ΔΕΚΛΑΣΗ;
      2) Το χρήμα θα είναι ψηφιακό;
      3) Στο "πιο λιτό, πιο αποτελεσματικό σύστημα", οι πληροφορίες για έναν έκαστο εξ ημών θα αποθηκεύονται σε ΜΙΑ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ βάση δεδομένων;

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Μάλλον θα αργήσει να απαντήσει ο Αριστόμαχος. Δεν έχει ίντερνετ.

      Διαγραφή
    4. Θα περιμένω.
      Δεν βιάζομαι.

      μνκ

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΣ μνκ
      1, ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ .ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ TOP SECRET.
      2.ΠΙΘΑΝΟΝ ,ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ
      3.ΙΣΩΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΔΩ .
      ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
      ΕΓΩ ,ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ,ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΙΓΚΝΑΛ .
      ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ .
      ΕΡΡΩΣΘΕ .
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
    6. @ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Eυχαριστώ για την απάντηση.

      μνκ

      Διαγραφή
    7. Σήλεκτρον
      Samsara
      Palantir

      Διαγραφή
  3. Εμενα πάλι όλα αυτά τα ξαφνικά πάμε σε νέα τάξη δεν μου καλοφαινονται

    Ελευθέριος Αγωνιζόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τά πάντα είναι κβαντισμενα εξαρχής, εφόσον είναι μετρήσιμα,
    Δεν υπάρχει τίποτα νέο,
    Υπάρχει Εννέο (α)
    ///
    Ένας κατακλυσμός* (Derna/ra Dna)μαζί με Ελλάς* (φώς) φέρνει στο νου μία κιβωτό,,
    ///
    ΚΟΥΆΡΚ
    Κ Ο Υ ΑΡΚ
    ///
    Τα κουάρκ θεωρούνται σήμερα βασικοί τύποι των στοιχειωδών σωματιδίων της ύλης από τα οποία αποτελούνται τα βαρυόνια και τα μεσόνια. Μαζί με τα γκλουόνια, θεωρούνται τα μόνα στοιχειώδη σωματίδια που μπορούν και αλληλεπιδρούν μέσω της ισχυρής πυρηνικής δύναμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίδες ΜΗΝ προσπαθείτε να εμβαθύνετε και να βγάλετε συμπεράσματα απο κείμενα ένθεν κακείθεν. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και η παραπλάνηση είναι όπλο.

    Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ απλά μεταφέρει (και καλά κάνει) κείμενα απο την πλευρά των Λευκών Καπέλων. Τώρα, άν τα κείμενα αυτά είναι παραπλανητικά, με στόχο τον αντίπαλο, που να το ξέρει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ; (που πιστεύω οτι το αντιλαμβάνεται, αλλά το μεταφέρει ούτως ή άλλως, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του κειμένου).

    ΜΗΝ "πυροβολείτε" τον κομιστή μιας είδησης !!!

    Το θέμα είναι να είμαστε θετικοί. Τίποτε δεν έχει τελειώσει και έχουμε δρόμο ακόμα. Το σημαντικό είναι να ΜΗΝ χάνετε την υπομονή σας και να ΜΗΝ αγανακτείτε αν τα πράγματα δεν "τρέχουν" όπως εσείς θέλετε. Υπάρχει σχέδιο, το οποίο ΔΕΝ εξαρτάται απο τη δική μας "πρεμούρα" να απελευθερωθούμε.

    ΥΠΟΜΟΝΗ

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ παιδιά σταμάτησα να παρακολουθώ Qanons, Λευκά καπέλα, Med beds, υποστηρικτές Τραμπ κλπ 4 χρόνια νομίζω είναι αρκετά, δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό απλώς ακολουθούμε κάποιους από την Αμερική κυρίως που μας περνάνε πληροφορίες.
    Το παιχνίδι που παίζεται δεν πρόκειται να μας το πει κανένας και ιδίως μέσω ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή