«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζική διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία την ώρα που η Εκκλησία Κύπρου την ευλόγησε! (vid)


 

Μαζική διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία την ώρα που η Εκκλησία Κύπρου την ευλόγησε! Την ώρα που η Εκκλησία Κύπρου μετά τη Ναζιστική υπερπαραγωγή του Αυτοκέφαλου Επιφάνιου ευλόγησε και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία ( κάνουμε και τους σεξολόγους;) έτσι λέμε τώρα το να ”ξεπετάμε” τα παιδάκια με το υποκριτικό πρόσχημα να τα προστατεύσει από το διαδίκτυο οι Βρυξέλλες με μαζική διαδήλωση ξεσηκώθηκαν και ζητούν ακύρωση του νέου προγράμματος σεξουαλικής εκπαίδευσης/αγωγής στα σχολεία. Οι γονείς τάσσονται μαζικά κατά της υπερσεξουαλικότητας όσο και της αλλαγής σεξουαλικού προσανατολισμού κ.α.

 

 

 

Αν θέλεις να τα προστατεύσεις από το διαδίκτυο κάνεις όπως η Ρωσία… Απαγορεύεις την πρόσβαση ανηλίκων σε αυτό και τους φτιάχνεις μια εναλλακτική πλατφόρμα.. Νομοθετείς, ζητάς από την Πολιτεία να πάρει νόμους που να προστατεύσει τη νεότητα.. δεν διορθώνεις με ένα ακόμη λάθος το ήδη προγενέστερο..

Τις Βρυξέλλες τις έζησα .. οι άνθρωποι της έχουν μια εγγενή ηθική, o μέσος Βέλγος… Εδώ η γύμνια θα μας φέρει φτώχεια και πείνα… – dimpenews.com

Βέβαια καλό θα ήταν να ομολογήσουμε πως η προσπάθεια καθιέρωσης της υπερσεξουαλικότητας στην τρυφερή παιδική ηλικία, μόνο λάθος δεν είναι, αλλά μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας και του χάους στην ανθρωπότητα.. Και αυτό προσπαθούν να το πετύχουν κτυπώντας τα ίδια τα παιδιά μας που είναι και το μέλλον μας… Και η εκπαίδευση, έτσι όπως λειτουργεί τώρα μέσω του σχολείου, δεν είναι τίποτα άλλο από μια μηχανή του κιμά.. Ένα τεράστιο όπλο χειραγώγησης και δημιουργίας σκλάβων…

Οι γονείς θα πρέπει να το δουν όμως αυτό και να το κατανοήσουν.. Έτσι μόνο θα αντιδράσουν σωστά απέναντι σε αυτό το καθεστώς… Και στις Βρυξέλλες, από ότι αντιλαμβανόμαστε, έχουν κατανοήσει πάρα πολύ σοβαρά οι γονείς τι κίνδυνοι παραμονεύουν για τα παιδάκια τους, στους χώρους που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ασφαλή και να λαμβάνουν γνώση…. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας αναδεικνύοντας το πρόβλημα, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ευχηθούμε καλά μυαλά… Με ότι αυτό συνεπάγεται…

 

 lumi-news.gr

 

 

5 σχόλια:

  1. Ξένος στον τόπο του20 Σεπτεμβρίου, 2023 14:03

    Στο γραικυλισταν θα βγουν να διαμαρτυρηθούν εάν διακοπεί η σεξοδιαπαιδαγώγηση των παιδιών τους...
    Τόσο πολύ εμπιστεύονται και γουστάρουν να τους εκφυλίζει το κράτος - επιβήτοράς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Διοικούσα Εκκλησία διοικείται από σατανιστές και θρασύδειλα, εκβιαζόμενα ανθρωπάρια.
    Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

    Δεν το λέω εγώ.
    Οι πράξεις τους το λένε.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ 3 ΠΑΡΑΚΡΑΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΩ; ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΩ.

    1) Α.Α.Δ.Ε. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ =ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ
    2) Κ.Ι.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    3) ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α. Ε.

    ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!!!!!!
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ.

    ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..

    ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, Μ.Κ.Ο. ΜΑΣΩΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΠΥΜΕ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ;
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Βέλγοι έκαψαν τα ”ΣΟΔΟΜΑ”. Έκαψαν 8 σχολεία που εφαρμόζουν το πρόγραμμα EVRAS που προβλέπει στη σεξουαλική αγωγή σε παιδιά 9/11 ετών «διασεξουαλικότητα» και ανάδειξη σε «θετικά πρότυπα LBGTQIA+» ενώ στα 5/8 ετών ”επιβεβαίωση ταυτότητας φύλου”, ”ευχαρίστηση και σωματικές αισθήσεις” κ.α!
    https://dimpenews.com/2023/09/21/%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%cf%88%ce%b1%ce%bd-8-%cf%83%cf%87/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή