«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !!! (βίντεο)




14 σχόλια:

  1. ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ, ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ". ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΠΑΡΤΗ", ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 )ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΟΛΙΣ 21 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ GOLDMAN SACHS και….

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_308.html

    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ🌹😉

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω εάν περάσει το σχόλιο, καθώς ανώνυμο, λόγο του προγράμματος, μπλα, μπλα, μπλα, πάντως μας έχει φάει η ανάλυση τα τελευταία 13 + χρόνια, από την αρχή χάθηκε το παιχνίδι, διότι η κοινωνία ήταν, και είναι ευνουχισμένη, οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα, για αυτό και ακόμη τις επιτρέπουν κάθε 4 χρόνια, εάν δεν γίνει κάτι από εμάς τους λίγους χωρίς τις μλκιες ορισμένων ηλίθιων του φατσομπουκ που προστατεύουν το σύνταγμα του κώλου, και αλβαναριά που μαζεύουν και καλά λαθραίους, θα μείνουμε ως ιστορία, και μάλιστα διανθισμένη με μπόλικη μαύρη Αθηνά, και άλλες μπουρδολογίες της ΝΤΠ............. με σεβασμό προς τον blog (Stratus)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_985.html

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_112.html (ενας επωνυμος μαλακας μαυραγοριτης αν και πιστευω οτι ειναι εκτελεστης εντολων για ποστ)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_833.html

    https://www.ksipnistere.com/2023/09/%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%85%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b7.html

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/a-latinopoulou-anoikste-ti-gyaro-kai-ti-makroniso-xtes-kai-kante-ola-ta-kentra-ypodoxis-se-oli-ti-xora-kleista/

    https://www.el.gr/diethni/metanastes/metanastes-echei-allaxei-i-nychterini-z/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ νέα χάλια:

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ekatontades-paranomoi-allodapoi-sta-nisia-tou-aigaiou-kaloun-to-112-kai-to-limeniko-tous-diasozei/

      Οι λιμενικοί πρέπει να καταδικαστούν όλοι για εσχάτη προδοσία. 170 λαθροσκουπίδια τα έφεραν σε δύο νησιά μέσα σε 24 ώρες.

      Και εδώ.. θα σου ανέβη το αίμα στο κεφάλι:
      Κάτι κ@ριόλες ψευτοελληνίδες που εργάζονται σε ΜΚΟ.. πάνε βόλτα τους αλλαχμπαριστές στα μουσεία μας:

      https://nitter.net/dexioitoukolou/status/1702366817690206264#m



      Διαγραφή
    2. Και το ""καλύτερο"" είναι εδώ (ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ) :

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ !!! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ !!! Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. !!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΗΤΗΡΑ !!

      https://nitter.net/tsumitas67644/status/1702551979661160460#m

      ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ:

      https://nitter.net/pic/media%2FF6Ct-EEXgAA1IhM.jpg%3Fname%3Dsmall%26format%3Dwebp

      https://nitter.net/pic/media%2FF6Ct5OJXgAAF4RB.jpg%3Fname%3Dsmall%26format%3Dwebp

      https://nitter.net/pic/media%2FF6Ct2i2WAAAlFQK.jpg%3Fname%3Dsmall%26format%3Dwebp

      https://nitter.net/pic/media%2FF6Ct7-GXAAA-rbV.jpg%3Fname%3Dsmall%26format%3Dwebp

      Διαγραφή
    3. δεν τα κάνω ανάρτηση αυτά, φοβάμαι για το μπλογκ.

      Διαγραφή
  5. Εστειλε κανενα φορτηγο φαρμακα στους πληγεντες στη Θεσσαλια, που κινδυνευουν να ψοφησουν σαν τα σκυλια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να του στείλεις email να δούμε αν θα σου απαντήσει.

      Διαγραφή
    2. Δεν το κανεις εσυ καλυτερα που παρακολουθεις και τα social του ?
      Εγω δεν πολυασχολουμαι. Απλως ρωτησα.

      Διαγραφή
  6. Καλό είναι να μη σταλεί email. Απαράβατος Αρχή, επί Ελεημοσύνης:
    «Μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου.», κατά την ευαγγελικήν επιταγή:

    «Προσέχετε τὴν ἐλεημοσύνην ὑμῶν μὴ ποιεῖν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων πρὸς τὸ θεαθῆναι αὐτοῖς· εἰ δὲ μήγε, μισθὸν οὐκ ἔχετε παρὰ τῷ πατρὶ ὑμῶν τῷ ἐν τοῖς οὐρανοῖς.
    Όταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν.
    σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου, ὅπως ᾖ σου ἡ ἐλεημοσύνη ἐν τῷ κρυπτῷ, καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει σοι ἐν τῷ φανερῷ.» (Ματθαίος 6, 1-4).

    Είναι Άπρεπο να σταλεί email. Θα τον φέρει σε δύσκολη θέση κι είναι Κρίμα...

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή