«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Άντε επιτέλους..! Να αρχίσουν να τάσσονται στο πλευρό του Ελληνικού λαού οι τίμιοι επιστήμονες και οι στρατιωτικοί.. Αλλά οι στρατιωτικοί άργησαν· έπρεπε να είχαν αντιδράσει από όταν τους είχαν κάνει πλύστρες και μαγείρισσες των λαθροεποίκων.

 Περισσότερα εδώ , εδώ και εδώ

10 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΗΤΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΕΙ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ Η' ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΗ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ Η ΛΕΞΗ "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΧΑΛΑΝΕ" ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΔΙΕΦΘΑΡΗΣΑΝ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατα μικρο καλαθι, πολυ μικρο

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ποδίτσες , και στα Ελληνικά Στρατεύματα κατέχουν εξέχουσες θέσεις.
    Θα συμφωνήσω με τον ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ άσχημη εξέλιξη:
    Λιβύη: 7 Έλληνες διασώστες σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σε τραγικό τροχαίο (!!!!!!!!!!!!!!!!)κοντά στη Ντέρνα! ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
    https://dimpenews.com/2023/09/17/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%ce%b9%ce%b2%cf%8d%ce%b7-7-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%8e/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοιάζει αυτό το λεωφορείο τρακαρισμένο από διερχόμενο ιδιωτικό, δηλαδή χαμηλό, όχημα στο οποίο επέβαινε μια τριμελής απλή οικογένεια ;
    Σσσσς. Ησυχία. Στην Λιβύη της Τουρκίας σκοτώθηκαν οι Έλληνες αξιωματικοί.
    Σιωπή. Μην μιλάτε και μην σκέφτεστε καν.
    Θα χαλάσετε το καλό κλίμα του Γεραπετριτη του μητσοθαφτη και του φλωρου….
    Οι οποίοι όσο εσείς κοιμάστε και μας καίνε, μας πνίγουν, μας διαλύουν, δίνουν την Θράκη, την Κύπρο και το Αιγαίο.
    Ασχοληθείτε με τις εσωκομματικές εκλογές του ταυτόσημου με την νδουλα, ΣΥΡΙΖΑ.
    Που όλοι μαζί σπάνε τις ρίζες μας, εξολοθρεύουν πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια και τελικά, μας εξαλείφουν ως εθνική και κρατική οντότητα από τον παγκόσμιο χάρτη.,
    (Πάντως οι Άραβες δεν το έφαγαν το παραμύθι που μας σέρβιραν εμάς περί τροχαίου κι ερευνούν).
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/09/o-oi-pvo.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λεωφορείο χτυπήθηκε στην ψύχρα ή από επίθεση αυτοκτονίας ή με ΙΕD. Δεν είναι τροχαίο.

      Διαγραφή
    2. Ετσι ακριβως

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΟ ΘΥΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ 'ΚΕΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ( ΛΕΪΖΕΡ; ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ "ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ" ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΑΥΤΟ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mένει να μάθουμε περισσότερα πράγματα γι αυτό το μηχάνημα Γιώργο..

      Διαγραφή
  7. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή τους,,,
    Θά την χρειαστούν αυτήν την Προσευχή,,,
    Θεσσαλία
    Ελευσίνα
    Λιβύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή