«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ [ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ]










Tα φωτογραφικά αποκόμματα εστάλησαν στο email μας από τον φίλο και σχολιαστή μας Αριστόμαχο.


21 σχόλια:

  1. Γουσταρω επιταχυνση.
    Γουσταρω να την πεσουμε επιτελους σε ολους τους λεκεδες Λακηδες και να τους παρει ολους σβαρνα ο χαρουλης.
    Ηγγικεν γαρ η ωρα η καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΤΑΝ ΦΘΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΓΡΑΦΟ
    ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ main frame ,
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ .
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ:
    ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ,ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕς ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
    ΚΑΤΩ ΑΠO ΤΗΝ DARPA .
    ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΥΤΑ.
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ .
    ΕΊΠΑΜΕ.
    ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΜΠΑΜ.
    ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αιντε επιτελους

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ EBS, AΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ---
      Θυμάμαι... διότι έχω μνήμη ελέφαντα και όχι χρυσόψαρου :

      Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, διάφοροι επαφικοί (ή "επαφικοί"), που επικοινωνούσαν με τους "καλούς", μας προειδοποιούν για απαγόρευση κυκλοφορίας, που πρόκειται να επιβληθεί, όταν θα ξαμοληθούν οι "φίλοι" μας, να συλλάβουν τους "κακούς" και ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κάτσουμε ήσυχοι στα σπίτια μας, για να μην φάμε καμιά αδέσποτη.

      Μετά, η μόνη απαγόρευση που είδαμε ήταν τα λοκντάουν, οι μάσκες, τα εμβόλια, η καταστροφή της οικονομίας και της υγείας μας και η γενοκτονία σε εξέλιξη.
      Και οι "επαφικοί" εξαφανίστηκαν!

      Παρ' όλα αυτά, πάντα μπορεί κανείς να ελπίζει.
      Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται.

      μνκ

      Υ.Γ. Ο Αριστόμαχος έχει, βεβαίως, και την δική μου εκτίμηση, αλλά δεν είναι δυνατόν, να σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

      ------

      Διαγραφή
    2. Εκανα πρωτη φορα διπλη μαγνητικη εξεταση μαζι με την προεργασια περιπου 50 λεπτα 50 λεπτα ενα κομπρεσερ μεσα στο κεφαλι μου οσοι εχουν κανη γνωριζουν Μου εδωσαν και ενα μπουτον σε περιπτωση που δεν θα αντεχα Πανω απο 10 φορες ειπα να το πατησω χεχεχεχεχε ΗΛΙΑ ΑΓΑΝΤΑ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

      Διαγραφή
    3. Μιχαλιό μου όλα καλά; Ελπίζω να πρόκειται για κάτι απλό.

      Διαγραφή
    4. Τιποτα σοβαρο προληπτικος ελενχος ηταν και για το 500αρικο ηταν και μαλακες οι ΩΡΛδες ηταν και παει λεγοντας ΜΩΡΕ Ας ειν καλα το τσιπρο χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε καλημερα ευχαριστω Μιχ Σκορ

      Διαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Σεπτεμβρίου, 2023 00:41

    Αγαπητέ Ηλία,
    από σήμερα το μεσημέρι, όταν είδα αυτήν την ανάρτηση, επισκέφθηκα κάποιες Γερμανικές εναλλακτικές ιστοσελίδες, που παρουσιάζουν συμπυκνωμένα αναδημοσιεύσεις από πολλά ιστολόγια, μήπως υπάρχει κάποια σχετική δημοσίευση, για να την μεταφέρω προς ενημέρωση εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι ανάλογο.
    Επίσης δεν βρήκα κάποια σχετική ανάρτηση ούτε στο beforeitsnews.com, που είναι η πλέον εμπεριστατωμένη σελίδα των ΗΠΑ σχετικά με την δράση των Λευκών Καπέλων. Υπάρχει όμως σε αυτό το σάιτ μια ανάρτηση, που αναφέρεται σε στρατιωτικές κινήσεις στις ΗΠΑ, όπως η μετάβαση ενός ηλεκτρονικά θωρακισμένου αεροπλάνου c37b, που μεταφέρει τον πρόεδρο και τα ανώτατα επιτελεία τού στρατού σε περίπτωση γενικευμένης στρατηγικής σύγκρουσης, προς την βάση stratfor, όπου εδρεύει το κέντρο διοίκησης και συντονισμού όλου τού στρατού, ενώ ταυτοχρόνως γίνεται αναφορά σε μεταφορά πυρηνικών όπλων.
    https://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2023/09/emergency-alert-us-doomsday-plane-turns-off-transponder-us-govt-vip-plane-heading-to-bunker-ny-prepper-2479610.html
    Επί πλέον μού είπε κάποιος γνωστός μου προ εβδομάδος, που παρακολουθεί ραδιόφωνο και τηλεόραση (ενώ εγώ δεν τα παρακολουθώ εδώ και δεκαετίες) ότι επανεργοποιείται σε όλη την Γερμανία το σύστημα συναγερμού με σειρήνες, που είχε απενεργοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν εξαγγελθεί δοκιμές του σε πολλές πόλεις.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Σεπτεμβρίου, 2023 01:23

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Επίσης αυτό που δημοσίευσε ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣέχει πολύ σοβαρή βάση, πλην όμως μάλλον αρμόζει να τού δώσουμε μια διαφορετική ερμηνεία, με βάσει την κάτωθι ανάρτηση, που μού γνωστοποίησε στις 25 Αυγούστου ένας πολύ καλά ενημερωμένος φίλος.
    https://amg-news.com/urgent-emergency-message-prepare-for-shtf-now-this-isnt-a-drill-this-is-2023-and-shtf-is-now-video/
    Επίσης θα πρέπει να μάς βάλει σε σκέψη η πρόσφατη εξαφάνιση ενός F35 στις ΗΠΑ, που κατάντησε το πεντάγωνο να ρωτάει τούς πολίτες, μήπως το είδαν κάπου. Μήπως αυτό το πρωτοφανές γεγονός οφείλεται στην εφαρμογή κάποιου υπερόπλου από τούς Ρώσους, που στέλνουν προειδοποίηση σχετικά με τις δυνατότητές τους, μετά την μεταφορά πυραύλων μέσου βεληνεκούς στην Νορβηγία;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΟΒΟΛΙΑ, ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    Σήμερα σε ανάρτηση στο Γερμανικό διαδίκτυο διάβασα, ότι εκατό περίπου τεχνικοί των ΗΠΑ, εχουν μεταβεί στην Αρμενία, με στόχο να ανατινάξουν τον Turk Stream, οπότε μένει η Ευρώπη χωρίς ενεργειακό ανεφοδιασμό. Επίσης μεθαύριο ξεκινάει βάσει των συμβολαίων που έχουν προηγηθεί, η υποχρέωση τής Γερμανίας να καταβάλλει τεράστια ποσά στην Ρωσία, λόγω ότι δεν έχει παραλάβει τις συμφωνημένες ποσότητες υδρογονανθράκων, μετά την ανατίναξη τού Nord Stream.
    Επί πλέον στην Κίνα έχoυν συλληφθεί οι διευθυντές τής εταιρείας ακινήτων EVERGRANDE και τούς έχει δωθεί διορία τριών ημερών, για να αποκαλύψουν τις απάτες που έχουν κάνει σε συνεργασία με δυτικές τράπεζες αλλιώς θα εκτελεστούν. Αυτή η διαδικασία θα έχει σε κάθε περίπτωση κατρακύλισμα στα χρηματιστήρια.
    https://terraherz.wpcomstaging.com/2023/09/18/arminius-erben-einblicke-18-09/
    Είναι πλέον ορατό, ότι επίκειται "Μαύρος Κύκνος", όπως τον είχα περιγράψει σε ανάρτηση προ μηνών, που προβλήθηκε και εδώ και βρήκε μεγάλη διάδοση σε όλο το διαδίκτυο.
    https://bostopel.blogspot.com/2022/09/black-swan.html

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Σεπτεμβρίου, 2023 02:12

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Αναφορικά με τις εκτιμήσεις μου για τα επερχόμενα, είχα γράψει σε σχόλιο στα μέσα Ιουλίου εδώ, ότι στην παρουσα φάση στην κυριολεξία σαπίζω, για αναγεννηηθώ με πρώτη ευκαιρία. Ακολούθησαν οι εμπρησμοί και οι πλυμμήρες, με αποτέλεσμα να έχει καταβαραθρωθεί στην κυριολεξία σε αυτό το διάστημα η μισή χώρα, παρά από τις άλλες καταστροφές που πρηγήθηκαν. Εκτιμώντας τα αστρολογικά δεδομένα, είχα διαπιστώσει, ότι ο Πλούτων παραμένει στις τελευταίες μοίρες τού Κρόνου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου τού ερχόμενου έτους, που είναι πάρα πολύ δύσκολες. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η 11η Οκτοβρίου, που ο πλανήτης αυτός γίνεται στάσιμος. Επί πλέον κάποιοι δυνατοί Αμερικάνοι αστρολόγοι έχουν εκφράσει μεγάλες επιφυλάξεις, για όσα συμβούν στις ΗΠΑ στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, εξετάζοντας το ωροσκόπιό τους.
    Όπως έχω γράψει ήδη, εκτιμώ ότι κατά την τρέχουσα συγκυρία οι Αντιδυνάμεις έχουν αφήσει περιθώριο στην καμπάλ να δαπανήσει τα τελευταία της τεχνάσματα στην επιβολή συμφορών, ώστε να ξεσκεπαστεί τα απάνθρωπο αίσχος αμετάκλητα και την ξεράσουν οι άνθρωποι παγκοσμίως. Μέσα από αυτό το πρίσμα τείνω προς το συμπέρασμα, ότι δεν επίκειται άμεσα η παρέμβαση των Αντιδυνάμεων για παγκόσμια ανατροπή, αλλά αυτή θα ξεκινήσει να κλιμακώνεται στα μέσα τού ερχόμενου Ιανουαρίου. Η σήψη τής καμπάλ όμως μέχρι τότε θα είναι τόσο τεράστια, που τα πλήγματα που θα ακολουθήσουν, θα είναι εξοντωτικά.
    Βεβαίως δεν είμαι ούτε αστρολόγος, ούτε μάντης και το μέλλον ποτέ δεν είναι δεδομένο. Πάντοτε υπάρχουν περιθώρια μετανοίας και μεταστροφής, οπότε όλα σε μια τέτοια περίπτωση αλλάζουν άρδην. Όμως, εάν συλλογιστούμε την εφησύχαση και την αδράνεια που μαστίζει την ελλαδική κοινωνία, πρέπει να οπλιστούμε για την διάρκεια των επόμενων 4 μηνών με υπομονή, καρτερία και ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, όπως έχουν προτείνει κάποιοι φίλοι εδώ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Και ο αγώνας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνον σε αιχμηρές δηλώσεις. Η αδράνειά μας μάς έχει οδηγήσει εδώ που βρισκόμαστε. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!
    Οι σειρήνες και τα λοιπά καθέκαστα μπορεί σύντομα να ηχήσουν. Όχι όμως σώνει και καλά γιατί ξεκίνησε ήδη η επέλαση των Αντιδυνάμεων. Και αυτή θα εκδηλωθεί σε μερικούς μήνες. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ.
    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ.
    ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΈΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ,ΣΤΟ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ ,ΣΤΗΝ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΎ,,ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΎΝ, ΤΡΌΦΙΜΑ , ΝΕΡΌ , ΦΆΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΗΜΕΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΌΡΤΙΑ ΤΟΥ EBS.
    ΚΛΑΔΆ ,ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ .
    ΤΟ ΠΟΤΕ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ' Ο, ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.
      Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  9. Ενώ όσοι περιμένουν βοήθεια από άλλους ή από αλλού θα τον πιουν βυσιναδα...
    Αυτό μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας την απάντηση του αγαπητού μποτίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρες και απο εμένα. Μόλις τώρα βρήκα χρόνο για σχολιασμό.

    Να σημειώσω οτι τόσο η φωτογραφία του άρθρου, όσο και πολλές πληροφορίες του Φίλου ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ (τον οποίο εκτιμώ βαθιά για το αγωνιστικό του πνεύμα), οι οποίες προέρχονται και απο τον Στρατηγό Καρδαμίτση, έχουν (μια απο τις πολλές) πηγή άρθρα και ενημέρωση του COBRA.

    Η συγκεκριμένη είναι απο εδώ (ενημέρωση 15/09/2023) :
    http://2012portal.blogspot.com/2023/09/situation-update-and-thailand-ascension.html

    Σε αυτή του την ανάρτηση για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ είναι τόσο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ και μάλιστα μιλά για απόλυτη σταθεροποίηση ΘΕΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗΣ.

    Με το σχόλιό μου ΔΕΝ αποσκοπώ την αποδόμηση (του COBRA), αλλά την ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ, και την ΚΡΙΤΙΚΗ διάθεση όλων μας. Ο COBRA αποτελεί μια πηγή πληροφόρησης των Φωτεινών Δυνάμεων, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. Τον παρακολουθώ σχεδόν απο τότε που εμφανίστηκε το 2012. Έχω διαβάσει όλες τις συνεντεύξεις του και όλες τις ενημερώσεις του. Εκτός βέβαια απο τα κωδικοποιημένα του μηνύματα, τα οποία και ΔΕΝ κατανοώ.

    Σε ανύποπτο χρόνο και σε απάντηση ερώτησης που του έγινε, έχει πεί οτι ο γιαχβέ είναι θετική οντότητα και οτι θέλει το καλό της ανθρωπότητας !!! Το είχε πει σχεδόν όταν πρωτοεμφανίστηκε και απο εκείνο το σημείο και μετά ΠΡΟΣΕΧΩ περισσότερο όταν τον διαβάζω και προσπαθώ όσο μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια απο την πλάνη. Διότι και να θέλει να μας αποπλανήσει, ΟΦΕΙΛΕΙ να πεί και αλήθειες.

    Όσο αφορά τις 10 ημέρες "σκότους", το EBS, την επέμβαση του στρατού παγκοσμίως κλπ, όντως κυκλοφορούν στην "πιάτσα" εδώ και 10 χρόνια, μαζί με τα σφραγισμένα εντάλματα σύλληψης και ο πρώτος που τα διέδωσε ήταν ο David Wilcock, ο οποίος επίσης έχει ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ρόλο. Και μόνο που ζητά "διαλογισμούς" για να μας "ενεργοποιήσει" την επίφυση, φτάνει για να τον καταστήσεις ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Αλλά και αυτός ΟΦΕΙΛΕΙ να πει κάποιες αλήθειες.

    Αυτό που θέλω να σας πω με απλά λόγια είναι να διαβάζετε ό,τι μπορείτε και όποιον μπορείτε, αλλά να ΜΗΝ ακολουθείτε τυφλά αυτά που λένε. Να ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Στο τέλος και μόνο τότε θα αποκαλυφθεί ποιός είναι ποιός και ποιός ΤΕΛΙΚΑ λειτούργησε με γνώμονα το ΚΑΛΟ και το ΦΩΣ. Η άποψή μου είναι οτι μπορεί να ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ με το ρόλο που παίζουν κάποιοι και ΔΕΝ θα εκπλαγώ αν τελικά μάθουμε οτι ακόμα και ο μπιλάκος ο γκέϊτς (ο κλώνος δηλ.) δούλευε για το φώς !!!

    Να εμπιστεύεστε την "πρώτη αίσθηση" σε κάτι που διαβάζετε ή ακούτε. Αυτή είναι η αντίδραση της ψυχής (και κατ επέκταση του Ανώτερου Εαυτού σας) και όχι της λογικής. Αν κάτι σας προκαλεί θετική ΠΡΩΤΗ αίσθηση διαβάστε το και ΜΗΝ προσπαθήσετε να σκεφτείτε λογικά, διότι στη λογική μας έχουν κάνει δολιοφθορές.

    Τέλος, είμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι είμαστε ΚΟΝΤΑ. Τα όνειρά μου, η ψυχολογία μου, και οι αυθορμητες ΒΑΘΙΕΣ σκέψεις μου ΤΕΙΝΟΥΝ στο οτι πάμε σιγά σιγά για ολοκλήρωση. Λίγες πίστες μας έμειναν, αλλά είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

    ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ελπίζω να κατανόησες οτι το σχόλιό μου ΔΕΝ είναι αρνητικό απέναντί σου. Και εγώ τους διαβάζω όποτε κάνουν ανάρτηση. Απλά είμαι λίγο πιο σκεπτικιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Σεπτεμβρίου, 2023 15:32

    Σχετικά με την αναφορά σε προηγούμενο σχόλιο για τον Turk Stream.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ektakto-to-azermpaitzan-pragmatopoiei-megali-epithesi-sto-nagkorno-karampax-vinteo/

    @ FOUOTOS
    Στο προηγούμενο σχόλιο δεν αμφισβήτησα, αντιθέτως διατύπωσα με ευκρίνεια την εκτίμησή μου, για την ανάπτυξη ισχυρότατων και πολύ σημαντικών δραστηριοτήτων από την πλευρά των Αντιδυνάμεων. Όμως, χωρίς να διαθέτω την παραμικρή εσωτερική ενημέρωση, αλλά στηριζόμενος σε προσπάθεια προσεκτικής παρακολούθησης όσων βλέπουν το φως τής δημοσιότητος, εκτιμώ, ότι η συχνά πραναγγελθείσα παρέμβαση των Αντιδυνάμεων για ανατροπή τής καμπάλ μέσω στρατιωτικών παρεμβάσεων σε παγκόσμια κλίμακα δεν επίκειται άμεσα, αλλά θα εκδηλωθεί μετά από μερικούς μήνες. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ. Οι Αντιδυνάμεις έχουν δηλώσει, ότι η παρέμβαση αυτή θα γίνει ξαφνικά και με αναπάντεχο τρόπο. Και είναι επόμενο να τηρούν σχολαστικά και άκρως καλυμμένη την τακτική και την στρατηγική τους. Όπως επίσης θεωρώ κατανοητή την σκοπιμότητα, να προβαίνουν αυτοί επανειλημμένα σε παραπλανητικές εξαγγελίες, που δεν πραγματοποιούνται, ώστε, αφ' ενός μεν να παρελκύουν τούς αντιπάλους σε βεβιασμένες ενέργειες και αφ' ετέρου με την συχνή επανάληψη για άμεσα επικείμενες ενέργειες να προετοιμαστούν ψυχικά και πρακτικά, όσοι παρακολουθούν. Αναμφίβολα, αυτή η πρακτική επιφέρει όμως κόπωση σε πάρα πολλούς και μειώνει την αξιοπιστία των αλλελάπηλων και μη πραγματοποιούμενων εξαγγελιών, σε όσους βιάζονται και δυσχεραίνονται να αποτιμήσουν σε βάθος τις καταστάσεις. Κατανοώ πλήρως, ότι η πλειοψηφία έχει εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής, κάτω από την πίεση που υφιστάμεθα. Όμως η επικείμενη ανατροπή αφορά δεδομένα, που κατίσχυσαν σε διάρκεια χιλιετιών και δεν είναι καθόλου εύκολη, ούτε αυτονόητη διαδικασία.
    Πέραν όμως των όποιων παρεμβαίνουν έξω από εμάς, που μπορεί να συμβούν και προς όφελός δικό μας, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ "ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙ...". Όσο αφορά τα ποτά με γεύση βυσινάδας, οπωσδήποτε σού δίνω δίκιο, διότι ποτέ δεν παύει να ισχύει ο νόμος τού κάρμα, με εξαίρεση το "μια καρδιά που αγαπά, μπορεί να αλλάξει τα πάντα", που διακήρυξε ο Ντοστογιέφσκυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Σεπτεμβρίου, 2023 16:36

    @ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    Καλέ μου φίλε,
    δεν αμφισβήτησα, ότι υπάρχει περίπτωση να συμβούν άμεσα όσα περιγράφεις. Ούτε αμφισβήτησα στο σχόλιό μου, ότι είναι πολύ πιθανή η διαμήνυση τού EBS στο επόμενο, λιγότερο ή περισσότερο άμεσο μέλλον. Πλην όμως, ενώ αυτό προφανώς επίκειται, έκφρασα αμφισβήτηση ως προς τον αποστολέα. Διότι αυτό ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΙΣ. Διότι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ είναι άκρως πιθανό να δρομολογήσουν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης στο επόμενο μέλλον. Οι μεν Αντιδυνάμεις επενεργώντας μαζική και βίαιη ανατροπή τής καμπάλ σε παγκόσμια κλίμακα, η δε καμπάλ περνώντας στο επόμενο βήμα επιβολής απροσμέτρητης καταστροφής. Οι Αντιδυνάμεις δρουν βάσει ενός άριστα οργανωμένου σχεδίου, το οποίο προωθούν εδώ και δεκαετίες βήμα προς βήμα, με προσοχή και υπευθυνότητα, με πολύ καλό ζύγυσμα και χωρίς να υποχρεώνονται σε βεβιασμένες ενέργειες. Αντιθέτως η καμπάλ δρα κάτω από φοβερή πίεση, διότι συνεχώς χάνει τα προπύργιά της το ένα μετά το άλλο και σύντομα θα χάσει τα πάντα. Οπότε δρα κάτω από συνθήκες πανικού και εκτιμώ, ότι θα εφαρμόσει μέχρι και το τελευταίο τέχνασμα που διαθέτει, άσχετα τού πόσο επικίνυνο και τυχοδιωκτικό μπορεί να είναι αυτό.
    Δεν αμφισβήτησα το θετικό στοιχειο τής ενημέρωσης που έκανες. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ΄ ΟΨΕΙ ΤΗΣ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. Διότι στην περίπτωση, που το EBS εκπέμψει η καμπάλ και η κοινωνία νομίζει, ότι εξέπεμψαν αυτό οι Αντιδυνάμεις, τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευχάριστα, ούτε αυτά που επιδιώκουμε.
    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ¨Ο ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ EBS ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Και ας μην παραβλέπουμε καλέ μου φίλε, ότι σε μια τέτοια περιπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε εσύ ή εγώ, με την κρίση που αναμφίβολα διαθέτουμε, για να ξεκαθαρίσουμε τι πραγματικά συνέβη.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στης πρώτες λέξεις που έγραψα εδώ στον Κώστα Τ/αύρο
      Ήταν μια συγκεκριμένη λέξη,
      ΕΠΈΝΔΥΣΗ
      Με όχι καθαρά οικονομικούς όρους,
      Εφόσον όλα ενέχονται στην Οικονομία Του Θεού
      Επένδυση προς όφελος,
      Επένδυση κρύου,
      Επένδυση πολέμου,
      ΕΠΈΝΔΥΣΗ Πνευματική
      ///
      Υπάρχει άλλη μια επένδυση
      Που φορούν ήδη
      Αυτοί που κρατούν στο χέρι* τα όπλα που αναγνώρισαν ότι κατέχουν,,,
      ΠΧ
      Όσοι κρατούν σπαθί φορούν ΠανΟπλια,,,
      ///
      ΑΠΛΟ/ΟΠΛΑ
      00:16

      Διαγραφή
  13. Σήλεκτρον
    67-87% Άνθρακας, 15% Οξυγόνο, 8.5-11% Υδρογόνο. Το Θείο απαντά σε μικρότερες ποσότητες, 0.26% ως 0.34%, μαζί με 0.5% ανόργανη ύλη.
    00:0Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή