«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

NASA = Νάνι-Σανό ... [ + ο κούλης άλιεν ]

Η NASA θα κάνει αποκαλύψεις για τα UFO με live μετάδοση - "Υπάρχουν αντικείμενα που δεν είναι ανθρωπογενή ή φυσικά φαινόμενα" - Σχόλιο Διόδοτου: Πιστεύουμε στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, όχι πάντως σε αυτούς που έχουν εμπνευστεί και θα παρουσιάσουν οι δικτάτορες της παγκοσμιοποίησης (Project Blue Beam).

 

 Περισσότερα ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ .

 Σχέδιο Blue Beam:



 

έμπνευση Πολάκη:

 

2 σχόλια:

  1. ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΟΠΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

    https://www.youtube.com/shorts/XVHAlGn0qMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας και η ανάρτηση έχει ως θέμα τους "απο πάνω", ας πω και εγώ την ψεκασμένη μου άποψη. Συνεπώς ΜΗΝ αναζητάτε "λογική" και όπως αναφέρει και κάποιος σε ένα άλλο blog, "η άποψή μου ειναι σατιρικου χαρακτηρα και ελπιζω να σας διασκεδασει".

    Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ η ανθρωπότητα να ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "επάνω" (όχι οι του blue beam, αλλά οι της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ) εργάζονται για να ευοδωθούν τα σχέδιά τους, τα οποία είναι ταυτόχρονα δικά μας σχέδια (δηλ. των γήινων ΑΔΕΛΦΩΝ τους). Εμείς, χάριν απλοποίησης, το ονομάζουμε Θεϊκό σχέδιο. Να είστε ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ οτι ανθρωπότητα θα το μάθει σύντομα (όταν πρέπει).

    Είναι σημαντικό ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ να κατανοήσουμε ότι ΔΕΝ πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙΠΟΤΑ, γιατί πολύ απλά τα εν λόγω σχέδια θα τεθούν σε κίνδυνο. Επίσης σε κίνδυνο θα τεθεί και η ΠΑΡΟΥΣΙΑ των "επάνω". Όλο αυτό είναι ένα "παιγνίδι", που παίζεται με τους "ανάποδους" (τόσο τους επάνω, όσο και τους κάτω) και όσο το παιχνίδι συνεχίζεται, ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν οι κινήσεις τους.

    Κάντε όλοι ΥΠΟΜΟΝΗ και επικεντρωθείτε στο καλό που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Η αλήθεια είναι καθ' οδόν και θα ΚΑΨΕΙ τον εχθρό.

    Έρρωσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή