«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Στο κενό...

Οι πυραυλοκινητήρες καίνε καύσιμα τόσο γρήγορα Πάνω στον νυχτερινό ουρανό εκτοξεύονται Μέσα στο σύμπαν οι μηχανές γουργουρίζουν Θα μπορούσε να είναι το τέλος του ανθρώπου και του χρόνου; Πίσω στη γη η φλόγα της ζωής καίει χαμηλά Παντού μιζέρια και θλίψη Η ρύπανση σκοτώνει τον αέρα, τη γη και τη θάλασσα Ο άνθρωπος ετοιμάζεται να συναντήσει το πεπρωμένο του, ναι Οι πυραυλοκινητήρες καίνε τα καύσιμα τόσο γρήγορα Πάνω στο μαύρο ουρανό, τόσο απέραντο Καίγοντας μέταλλο μέσα από την ατμόσφαιρα Η Γη παραμένει σε ανησυχία, μίσος και φόβο Με τις μισητές μάχες να μαίνονται Οι πύραυλοι πετούν προς τον λαμπερό ήλιο Μέσα από τις αυτοκρατορίες του αιώνιου κενού Ελευθερία από την τελική αυτοκτονία Οι μαχητές της ελευθερίας στέλνονται στον ήλιο Απόδραση από την πλύση εγκεφάλου, τους ανέμους και τη ρύπανση Αφήστε τη γη σε όλη την αμαρτία και το μίσος της Βρείτε έναν άλλο κόσμο όπου η ελευθερία περιμένει, ναι Πέρα από τα αστέρια στα πεδία του αρχαίου κενού Μέσα από τις ασπίδες του σκότους όπου βρίσκουν την αγάπη σε μια γη έναν άγνωστο κόσμο Όπου οι γιοι της ελευθερίας κάνουν το σπίτι τους Αφήστε τη γη στο Σατανά και τους σκλάβους του Αφήστε τους στο μέλλον τους στους τάφους τους Φτιάξτε ένα σπίτι όπου η αγάπη είναι εκεί για να μείνει Ειρήνη και ευτυχία σε κάθε μέρα

8 σχόλια:

  1. ΙΝ.......👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.newsbreak.gr/politiki/644522/ypothesi-theodorikakoy-martyria-fotia-emplekei-to-megaro-maximoy/

    https://dimpenews.com/2024/06/21/%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%8a/


    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2024/07/2.html /(σωστο αλλα γενικα και η λεπεν δεν θα την ελεγεσ δεξια λλα σιγουρα πιο δεξια απο τον τσιπρα της γαλλιας .Η γαλλια εχει τελειωσει )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_38.html (επειδη πολυ γυριζει η ειδηση (ειδικα 5σταγμα και σε αλλα πολιτοικοποιημενα αντιρωσσικα //)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_27.html (κινηση εντυπωσιασμου για να υπαρξει αντιδραση)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_50.html (και εργαστηρια βιολογικου πολεμου και χημικου πολεμου )(επισης τα ιδια υπαρχουν αφρικη και καυκασο )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_29.html (αλλο ενα βημα πιο κοντα )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_28.html (οπως λεει και το αρθρο ''ενδιαφερον πειραμα ''' κανετε το οσοι εχετε φουρνο μικροκυματων και ενημερωστε για τα αποτελεσματα )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b3%ce%ac%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1/ (οσοι εχετε πιεσηΜΗΝ δειτε το βιντεακι με τον εντελως τελειωμενο και σιχαμενο μπαστδο γεωργιαδη )
    \
    καλο μεσημερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kyrios

    Ανάλυση των στίχων του άσματος που έχει ως μουσική επένδυση με πολύ επιμέλεια κεκαλυμμένους
    ήχους ανάποδης αρμονίας που επιφέρει διαστρέβλωση σε νοητικές λειτουργίες



    Παράκληση από κάποιον που όζει (βρωμάει δηλαδή)
    (αυτό σημαίνει το όνομα Ozzy και το πήρε από τον σατανά όταν υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του),


    στον Θεό που τα πάντα προστατεύει και είναι αγάπη

    να πάρει τις δυνάμεις Του από την γη και να φύγει για να την αφήσει στον σατανά

    οι αγγελικές δυνάμεις Του Θεού να φύγουν μακριά

    στον σατανά που έφτιαξε με την τεχνολογία του κινητήρες καύσης .
    που μολύνουν την ατμόσφαιρα

    αλλά και σύστημα ηλεκτρονικό να γεμίζει τον κόσμο θλίψη και μιζέρια μέσω πλήσης εγκεφάλου

    ώστε η γη και οι ανθρώπινες ψυχές που ενσαρκώνονται σε αυτήν να γίνουν τροφή για τον σατανά.

    Είχα ενημερώσει παλιά ότι ο σατανάς δεν έχει μπέσα , δεν έχει κανόνες, δεν έχει φιλότιμο,
    μόνον μίσος για κάθε τί πάνω στην γή
    μιλάει με αγγλικά εννοώντας ελληνικά και όπως αλλιώς τον συμφέρει για να σε πάρει μαζί του με ωραιοποιημένα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kyrios

    Μπορεί να γουστάρετε,και καλά κάνετε
    κι εγώ κάποια φεγγάρια έβγαζα γούστα με τέτοιες μουσικες,

    Αλλά επειδή με ψέματα και παραπλανητικά λόγια πολιτικών οργιζόμαστε για πράγματα που αφορούν την ζωή μας ,
    γιατί δεν οργιζόμαστε και δεν αφορίζουμε ψέματα και παραπλανήσεις που αφορούν την ψυχή μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας είχα γράψει και παλαιότερα ότι το ροκ αυτό συγκρότημα, ό,τι κι αν λέγεται, συνεχίζουμε να το εκτιμούμε όπως στα εφηβικά μας χρόνια, διότι είχε τον καλύτερο αντιπολεμικό και κοινωνικό στίχο και έκανε αναφορές στον "άρχοντα" του κόσμου, τον εξ αποδώ, χωρίς να τον έχει προσκυνήσει στην πραγματικότητα. Και έχουμε βάλει και συνέντευξη του Όζζυ που έλεγε ότι όταν ομάδες σατανιστών ήθελαν να πάνε στο καμαρίνι του για αυτόγραφο, αυτός έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία να έρθει να τους μαζέψει.

      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  5. kyrios

    Στην αποκάλυψη του Ιωάννη η οποία είναι έργο Θεού, λέει ότι ο αντίχριστος όταν έρθει θα τον αποδεχτούν οι περισσότεροι άνθρωποι γιατί θα πολεμήσει και θα εξαλείψει κάθε είδους άδικο, θα εξαλείψει αρρώστιες και θα θαυματουργεί . Πριν από αυτόν θα έρθουν πολλοί άλλοι σταλμένοι από τον αντίχριστο που θα κάνουν κάτι παρόμοιο στο ελάχιστο ή λιγότερο από όσα θα κάνει.
    Ας είμαστε υποψιασμένοι ότι όσοι φωνάζουν ενάντια στο άδικο και στην κακία, αναφερόμενοι με καθαρό ή πλάγιο τρόπο στον σατανά είναι όργανά του.


    Ας είμαστε υποψιασμένοι και ο Θεός ας μας βοηθήσει.

    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή