«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ζουν ανάμεσά μας κάποια όντα με άλλο DNA?.. (βίντεο)

 OΥΠΣΣΣ! .."ΦΣΣΣΤ" Ο ΟΦΙΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ...

Ζουν αναμεσα μας καποια οντα με αλλο DNA? Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία πρώην υπαλλήλου ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης στο οποίο είχε γίνει συνέδριο της λέσχης Bilderberg… Ειδικά το κομμάτι στο αποίο αναφέρεται για το δέρμα φιδιού σε μέγεθος ανθρώπου, είναι όλα τα λεφτά.. Δεν αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου, αλλά λογικά μιλάμε για τον Αστέρα… Στο τέλος του άρθρου έχω και τη δική μου γνώμη επάνω σε όσα αποκαλυπτικά θα ακούσετε στο βίντεο…


Ο μαρτυρας μας μιλάει για δέρμα φιδιού που βρήκαν σε καμπάνα μιας μαύρης συνέδρου της Bilderberg , μας λέει για την εξαφάνιση ενός δημοσιογράφου που είχε διεισδύσει με ψεύτικη ταυτότητα, για το ποια κόμματα είχαν στείλει εκπροσώπους, για ένα σύννεφο εν είδη ομίχλης που παρουσιάστηκε τη στιγμή της εισόδου από την θάλασσα των αλλοδαπών μελών, για το ότι δεν άφηναν το προσωπικό να πλησιάσει στην αίθουσα του συνεδρίου για να μην ακούσουν αλλά κυρίως να μη δουν τι γινόταν εκεί μέσα και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα… δείτε το βίντεο, ακούστε τι έχει να μας πει αυτός ο άνθρωπος και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα..

 


 

Είδατε και ακούσατε τι είχε να μας πει αυτός ο άνθρωπος, που για μένα -χωρίς να μπορώ να επιβεβαιώσω όσα ανάφερε- μου φάνηκε πολύ σοβαρός και ότι ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.. Οι πιο παλιοί στην έρευνα πολύ πιθανόν να τα βρήκαν φυσιολογικά όλα αυτά και να μην έπεσαν όπως λέμε από τα σύννεφα… όμως για όσους τώρα προσπαθούν να ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα, οφείλω να τους συμβουλεύσω να μη τα περάσουν όλα αυτά έτσι, αλλά να θεωρήσουν πως πολύ πιθανόν αυτός ο άνθρωπος είπε αλήθειες που έτσι και αποκαλυφτούν στον κόσμο θα γίνει το έλα να δεις…

Διαβάστε το άρθρο: Σατανικά Όντα ζουν ανάμεσα μας

Επίσης δείτε: ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!

 

nikolaosanaximandros.gr

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

3 σχόλια:

  1. Λιγα λεει αλλα εστιαζει στο γεγονος της συνδιασκεψης .Τιποτα το παραξενο σε αυτα που αναφερει και ο τροπος που μιλαει (αν εξαιρεσουμε καποια στοιχεια υποσυνειδητων κινησεων καλυψης ) λεει αληθεια αλλα οχι ολοκληρα η΄ τπυλαχιστον οχι αυτην που αυτος θα ηθελε να πει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Και η φράση του "Χιλιάδες χρόνια" δείχνει ότι το έχει ψάξει πολύ το θέμα.

      Διαγραφή
    2. Μα υπάρχει άλλο ...
      Σ Α Τ Α Ν Ι Κ Ο Τ Ε Ρ Ο ..

      ΟΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ??

      ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙΡΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑΤΗΝ ,#/dηxω..
      Και αυτή όλο μου ξεφεύγει..
      Μα που θα πάει κάπου θα την πετύχω!!!!


      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή