«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Tο μυστικό Ιερατείο της συμμορίας του Σβάμπ, πίσω από την επίθεση της Χαμάς! [ γράφει ο Πύρινος Λόγιος ]

Το μεγάλο μυστήριο που υπάρχει γύρω από την ξαφνική επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, εξακολουθεί να στοιχειώνει όχι μόνο τον απλό εβραϊκό λαό, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη…

Πρίν από λίγες μέρες, είχα καταθέσει κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη σχετικά με την πλήρως ακατανόητη ξαφνική επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ και οι μέχρι τώρα εξελίξεις, επιβεβαιώνουν σχεδόν πλήρως τις όποιες σκέψεις μου.

Είχα χαρακτηρίσει στο κείμενο μου ως πλήρως «ακατανόητη», παράλογη και παντελώς περίεργη αυτή την ενέργεια των αιμοσταγών ισλαμοφασιστών, εφ’ όσον δεν επρόκειτο να φέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και καμμιά χρησιμότητα όσον αφορά τα – δίκαια κατά τη γνώμη μου – αιτήματα του παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

Αντιθέτως, θα άνοιγε η ενέργεια αυτή τις ίδιες τις Πύλες της Κόλασης (που τις άνοιξε ήδη) όχι μόνο για αυτούς τους ίδιους τους Παλαιστινίους, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη.

Επίσης, είχα αμφισβητήσει έντονα τόσο τον ρόλο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών που… “πιάστηκαν” στον ύπνο(!) αλλά και στηλίτευα επίσης τον ρόλο των διεθνιστών του ιερατείου του WEF.

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικά 24ωρα και οι εξελίξεις με δικαίωσαν.

Το ζήτημα αυτό καθ´ αυτό, δίχασε κυριολεκτικά για πρώτη φορά μετά το Ολοκαύτωμα, ολόκληρη τη Δύση σε … εβραιόφιλους και αντί-εβραίους, ενώ παλαιότερα δεν υπήρχε καν τέτοια διχογνωμία! Οι λαοί της Δύσης, με τους Αγγλοσάξωνες να πρωτοστατούν, ήσαν αναφανδόν υπέρ του Ισραήλ και κατά των “τρομοκρατών” Παλαιστινίων.

Οι μεν εβραιόφιλοι, μένεα πνείοντες πλέον εναντίον των πάσης φύσεως αραβοπαλαιστινίων που υπάρχουν μέσα στο κράτος του Ισραήλ, ενώ οι δεύτεροι – που μάλλον είναι για πρώτη ίσως φορά πλειοψηφία – θεωρούν τους Εβραίους ως υπεύθυνους για το ξέσπασμα αυτό, επειδή αυτοί όχι μόνο δεν έκαναν την παραμικρή προσπάθεια για να διευθετηθεί αυτή η χρόνια αντιπαλότητα, αλλά και πολλές φορές τέντωναν το σχοινί με τις ακατανόητης σκληρότητας συμπεριφορές τους προς τους Παλαιστινίους (διώξεις, ξυλοδαρμούς, απομόνωση, ταπεινώσεις, άδικες συλλήψεις, βασανιστήρια κλπ) και που αυτές στο τέλος, οδήγησαν τους ισλαμιστές της Χαμάς στο να εξαπολύσουν αυτή την ξαφνική επίθεση χωρίς κανένα έλεος.

Τουλάχιστον έτσι “δείχνουν” επιφανειακά τα γεγονότα.

Είναι όμως έτσι ή μήπως…δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι;

Παρακολουθώντας πριν λίγες μέρες μια ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού 3AW της Αυστραλίας, διαπίστωσα ευκρινώς τα ως άνω (θεωρητικά μου) συμπεράσματα κι αυτό συνάγεται τόσο από την μεγάλη συμμετοχή του κοινού που επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους-παρουσιαστές της εκπομπής που εξέφραζαν την άποψη τους, όσο και από τις διαφωνίες που είχαν και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι επί του θέματος. Ο πλήρης διχασμός στο αγγλοσαξωνικής καταγωγής κοινό κι αυτό όντως είναι είδηση.

Αυτοί που εξέφραζαν την άποψη που λέει ότι οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι, υπερτερούσε κατά πολύ της άποψης της ενοχής των ισλαμιστών της Χαμάς.

Ποιός έχει δίκιο και ποιός το άδικο;

Αυτό θα το δείξει η συνέχεια αυτής της απίστευτης ιστορίας.

Τι ακριβώς μας κάνει στο να στραφούμε προς τη συμμορία του Σβάμπ;

Οπλίτες και μέλη της Χαμάς, πανηγυρίζουν για την επιτυχία της επίθεσης κραδαίνοντας αμερικανικά όπλα και πυροβολώντας στον αέρα. Η συμμετοχή παιδιών που κρατάνε όπλα σε αυτή την ανατριχιαστική στιγμή, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη…

 

Συνωμοσιολόγος με την κακή έννοια του όρου, ουδέποτε υπήρξα. Δεν κατηγόρησα ποτέ κανέναν, αν δεν είχα πρώτα σαφείς και ισχυρές ενδείξεις και πολλές φορές αδιάσειστες αποδείξεις στα χέρια μου. Δεν κατασκεύασα ποτέ ιστορίες του μυαλού μου. Κι αυτό διότι η ιδιότητα μου ως Ιστορικού δεν μου το επιτρέπει. Κι επειδή δεν πιστεύω σε καμμιά περίπτωση πως ό,τι φοβερό συμβαίνει στον πλανήτη, ιδίως αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε, συμβαίνει…τυχαία, δια τούτο, μέσα σε αυτό το χάος των εξελίξεων, προσπαθώ να βρω τον μίτο της Αριάδνης ή αλλιώς όπως το αποκαλούσαν οι Λατίνοι, το “Cui bono”, δηλαδή με απλά ελληνικά το “ποιός ωφελείται”.

Ως πρώτη σταθερά, παίρνουμε το γεγονός ότι σήμερα, δεν κυβερνούν οι πάσης φύσεως “εκλεγμένοι” ηγέτες τις χώρες του Δυτικού μπλοκ, αλλά αυτοί που βρίσκονται ΠΙΣΩ από αυτούς. Οι “ηγέτες” αυτοί, δεν είναι τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από ανθρώπινες μαριονέτες που ελέγχει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (στο εξής καλούμενο WEF) και ο επικεφαλής του, Κλάους Σβάμπ.

Δεν χωράει πλέον αμφιβολία, το έχει πει μάλιστα ο ίδιος πως “Σε όλες τις κυβερνήσεις υπάρχουν τα δικά μας παιδιά που προωθούν τις ιδέες μας” και εκτός αυτού, πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, βγήκαν στον “διαδικτυακό” αέρα και αδιάσειστα στοιχεία στοιχεία και αποδείξεις για το πρόγραμμα του WEF που εκπονείτο από τα τέλη του 20ού αιώνα, το οποίο αποκαλείται “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες”.

Οι “ηγέτες” αυτοί οι οποίοι “εκπαιδεύτηκαν” στην …Σβάμπειο Σχολή, αυτή τη στιγμή πράγματι βρίσκονται στην εξουσία των κρατών της Δύσης. Μητσοτάκης για την Ελλάδα, Μακρόν για τη Γαλλία, Μέρκελ και τώρα Σόλτς για τη Γερμανία, Τριντό για Καναδά, Ρίσι Σούνακ (Αγγλοϊνδός) για την Βρετανία, Αλμπανέζε για την Αυστραλία και πάει λέγοντας. Άρα, ό,τι φρικιαστικό και φοβερό καταλαμβάνει τον πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια, το WEF έχει σίγουρα μερίδιο συμμετοχής.

Ως δεύτερη σταθερά, θεωρούμε πως είναι η πολύ κακή κατάσταση των δυτικών οικονομιών του πλανήτη και ότι οι … κυβερνητικοί οικονομικοί “μάγοι” προσπαθούν με κάθε τρόπο να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο μια επικείμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Άλλοτε με περίεργα τρικ τύπου “αύξησης των επιτοκίων”, άλλοτε με…αυθάδικη χροιά εκτύπωσης χρήματος χωρίς πραγματική αξία για να καλυφθούν τόκοι και υπερημερίες αλλά ποτέ με ριζοσπαστικές παρεμβάσεις προς το καλό όλων και άλλα τέτοια περίπλοκα και …καταστροφικά.

Ως τρίτη σταθερά, έχουμε την φρενήρη άνοδο της Ρωσίας και κυρίως του ομίλου των BRICS στους οποίους αυτή ηγείται, παρά το γεγονός του συνεχούς του πολέμου στην Ουκρανία. Η Ρωσία αυτή τη χρονική στιγμή, δείχνει να είναι πανίσχυρη, με τεράστιο οπλοστάσιο και όπλα που προκαλούν πραγματικό τρόμο στη Δύση και μια οικονομία όπου ισχυροποιείται περισσότερο μέρα με την ημέρα και εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλον τον ανατολικό, αλλά και τον Τρίτο Κόσμο. Η Ρωσία και οι BRICS, αποτελούν, τουλάχιστον θεωρητικά, το …αντίπαλο δέος ενάντια στους Διεθνιστές του WEF και της Δύσης.

Οι τρεις αυτές σταθερές, θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος μιας μεγάλης και δύσκολης εξίσωσης, της οποίας το αποτέλεσμα θα ήταν ικανό να δώσει μια πειστική απάντηση για τη δημιουργία μιας λογικής εικόνας πάνω στα αίτια αυτής της ανθρωποσφαγής, η οποία ξεκίνησε πριν από 15 περίπου μέρες.

Επίτηδες, άφησα απ’ έξω τον παράγοντα του “Ποιός ελέγχει τη ροή του Χρήματος και ως εκ τούτου και τον πλανήτη”. Κι αυτό διότι αποτελεί την ισχυρότερη σταθερά μεν, αλλά και την …πλέον συκοφαντημένη.

Πρόκειται για την …ιστορική και πλέον βδελυρή οικογένεια των Ρόθτσαιλντ.

Μια οικογένεια τραπεζιτών και τοκογλύφων που ίδρυσε ο ασκεναζί Εβραίος Άμσελ Μάγιερ Ρόθτσάιλντ (Amschel Mayer Rothschild) τον 18ο αιώνα, σε μια εποχή δηλαδή τρομακτικών ανακατατάξεων, πολέμων και γενικών αναταραχών στην Ευρώπη κυρίως.

Πολλά πρέπει να έχετε διαβάσει για τον ρόλο αυτών – επιεικώς αποκαλούμενων – καθαρμάτων. Και αν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα είναι αληθινά.

Η οικογένεια αυτή, μέσα σε δύο αιώνες, κατέκτησε οικονομικά όχι μόνο την Ευρώπη και την Αμερική, αλλά και το 75% περίπου του οικονομικού μέρους του πλανήτη.

Αν υποτεθεί λοιπόν ότι κάποιοι κίνησαν τα νήματα για να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ, αυτοί οι …κάποιοι είναι απολύτως αποδεδειγμένο ότι είναι η οικογένεια Ροθτσαιλντ.

Οι Ρόθτσαιλντ (θα πούμε κάποια στιγμή αναλυτικά γι’ αυτούς και τον ρόλο τους στην παγκόσμια ιστορία), είχαν στο μυαλό τους ένα και μόνο σχέδιο: Πώς θα δημιουργήσουν ένα εβραϊκό κράτος στα μέρη όπου κάποτε αυτό υπήρξε μέχρι και το 70 μ.Χ. και πώς μαζί με το κράτος αυτό θα δημιουργούσαν μια παγκόσμια κοινωνία, υπό την ηγεσία τους.

Η ευκαιρία γι αυτούς βρέθηκε κατά την τρίτη δεκαετία του 20ού αιώνα και συγκεκριμένα μετά τον Α’ ΠΠ όπου επικράτησε η συμμαχία της Αντάντ.

Η νίκη της Αντάντ στον Μεγάλο Πόλεμο οδήγησε στην πλήρη επικράτηση της αγγλογαλλικής συμμαχίας στην Ευρώπη αλλά και στην Μέση Ανατολή διαλύοντας την Γερμανική αυτοκρατορία του Κάιζερ Γουλιέλμου του Β’ και κυρίως την Οθωμανική Αυτοκρατορία του Μεχμέτ του Β’.

Τα εδάφη όμως της Συρίας, του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, αποτέλεσαν μήλο της Έριδος μεταξύ Βρετανίας και Γαλλίας.

Εν τέλει, στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας το 1920, δυό χρόνια μετά την επίσημη λήξη του Α’ΠΠ, συναντήθηκαν οι αρχηγοί των τριών χωρών της Αντάντ (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία) για να διαπραγματευθούν σε κορυφαίο επίπεδο για τα θέματα της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί τελικά η συμφωνία “Σάικς-Πικό”, δηλαδή η Αγγλία να πάρει όλη την Παλαιστίνη μέχρι και τα σύνορα της Αιγύπτου και της Ιορδανίας ενώ η Γαλλία την Σύρια και τον Λίβανο.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το 1924, ο ιστορικός και δημοσιογράφος Michel Dumper στο έργο του “The Grate War and The Jewish Expectations” (Oxford Edition, 1967) αποκαλύπτει πως ο βαρώνος Λάιονελ Νέιθαν Ντε Ροθτσάιλντ (Lionel Nathan de Rothschild) είχε εισηγηθεί στον τότε Άγγλο πρωθυπουργό Λόυδ Τζώρτζ να μην επιτρέψει σε καμμιά περίπτωση η Παλαιστίνη να έρθει στα χέρια της Γαλλίας, πιέζοντας τον αφόρητα μάλιστα. Διότι εκεί επρόκειτο κάποτε να ιδρυθεί ένα Εβραϊκό κρατίδιο, που θα ήλεγχε απόλυτα τη Βρετανία. Τουλάχιστον, αυτό ισχυριζόταν.

Αρκετά χρόνια αργότερα και γύρω στα 1945, μετά το τέλος του Β’ΠΠ, αποκαλύπτεται επίσης πως ο γιός του Λάιονελ Νείθαν, επίσης βαρώνος Έντμουντ Λέοπολντ ντε Ρόθτσάιλντ (Edmund Leopold de Rothschild) παίρνει επάνω του την επιμέλεια της αθρόας μαζικής μετανάστευσης των Εβραίων της Ευρώπης και της Αμερικής προς τα εδάφη της Παλαιστίνης με αποτέλεσμα οι ροές να ήταν τόσο μεγάλες, που θορύβησαν τους ντόπιους Άραβες και δημιουργήθηκαν τα πρώτα επεισόδια, τα οποία με τη σειρά τους οδήγησαν όπως ξέρουμε όλοι, στην ίδρυση του νέου εβραϊκού κράτους υπό την ηγεσία του Μπεν Γκουριόν.

Οι Ροθτσαιλντ λοιπόν, αποδεικνύεται και εν τοις πράγμασι ότι ήταν, είναι και θα εξακολουθούν να είναι οι… “πατερούληδες” και οι πραγματικοί “προστάτες” και φυσικά ηγέτες του Ισραηλινού κράτους και άρα, πολύ βαθιά χωμένοι στη βρωμιά που αναδύεται μέσα από την επίθεση της Χαμάς.

Και επειδή οι Ρόθτσαιλντ, που τώρα έχουν ως επικεφαλής τον Τζέικομπ Ροθτσαιλντ, λογίζονται ως οι πραγματικοί πλανητάρχες και φυσικοί αυτουργοί πίσω από τον εγκληματικό ρόλο του WEF και της συμμορίας του, είναι αδύναντον των αδυνάτων να μη ΓΝΩΡΙΖΑΝ εκ των προτέρων την επικείμενη επίθεση της Χαμάς.

Επομένως, ένα από τα κύρια σημεία του σχεδίου των Σιωνιστών προς την Παγκόσμια Δικτατορία, φαίνεται πως είναι η δημιουργία του Χάους στη Μέση Ανατολή η οποία θα φέρει – όπως οι Ροθτσαϊλντ πιστεύουν – ως τελική λύση την περίφημη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», την οποία ασφαλώς επιμελείται ο μέγας «αρχιερέας» του Σκότους (βλ. WEF) και πειθήνιο όργανο των Ροθτσάϊλντ, Κλαόυς Σβάμπ.

Κι αν προσθέσουμε στην εξίσωση και ένα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο της καναδικής σειράς κινουμένων σχεδίων «I, Pet Goat» που παρουσίασε η επίσης εκλεκτή και αγαπημένη φίλη, αρθρογράφος και γιατρός Άννα Παγκράτη σε άρθρο της το οποίο σκιαγραφεί ως σημείο αναφοράς ενός παγκοσμιοποιητικού σχεδίου του φονταμενταλιστικού Ισλάμ όλη τη Μέση Ανατολή, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα που δίνει έχει τη μορφή του οίκου των Ροθτσάϊλντ.

O Οίκος Ροθτσάιλντ και το WEF, πίσω από το Μεγάλο Έγκλημα και στο βάθος…ο Τρίτος Ναός!

Το Ιερατείο του WEF, αποτελείται από σιωνιστές ασκεναζί Εβραίους. Αυτό είναι πασίγνωστο πλέον. Αυτοί οι ασκεναζί Εβραίοι, επί της ουσίας είναι λάτρεις του Σατανά και όχι του Θεού των Εβραίων, όπως περιγράφεται στα ιερά τους βιβλία. Οι ασκεναζί Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων και των Χασιδικών ή Κασσιδικών Εβραίων, είναι και αυτοί οι οποίοι παρεκκλίναν της Ορθόδοξης Ιουδαϊκής θρησκείας επιβάλλοντας την σατανική Καμπάλα ουσιαστικά και δημιουργώντας

το κίνημα του “Σιωνισμού”, δηλαδή την επιστροφή στο όρος της Σιών, όπου είναι χτισμένη η Ιερουσαλήμ και ο Ναός του Σολομώντα.

Επίσης είναι γνωστό πως ο δημιουργός του κινήματος του Σιωνισμού ήταν ο επίσης ασκεναζί Εβραίος Τέοντορ Μπέντζαμιν Χερτσλ (Theodor Binyamin Ze’ev Herzl), ο οποίος θεωρείται ως ο “πατέρας” του πολιτικού αυτού κινήματος.

Παρά το γεγονός πως ο Σιωνισμός ήταν ένα θρησκευτικό παρακλάδι του Ιουδαϊσμού – κάτι σαν το Opus Dei του Ρωμαιοκαθολικισμού δηλαδή – ο Σιωνισμός του Χέρτσλ ήταν και είναι καθαρά κοσμικό-πολιτικό κίνημα με συκγκεριμένες συντεταγμένες.

Αυτό και μόνο ήταν ικανό να δημιουργήσει διχασμό ανάμεσα στους Ορθόδοξους Ιουδαϊστές, με αποτέλεσμα αυτοί οι δεύτεροι να αμφισβητούν πλήρως τους σκοπούς του Σιωνισμού, οι οποίοι – όπως ισχυρίζονται – αποτελούν ασέβεια προς τον Θεό του Ισραήλ, καταδικάζοντας οποιασδήποτε μορφής βίας προς οποιονδήποτε.

Τουλάχιστον ένα ποσοστό που αγγίζει το 30 και πλέον τοις εκατό των Ορθόδοξων Εβραίων, είναι αντίθετοι προς τις μεθόδους του εκκοσμικευμένου “Ιουδαϊσμού” των Σιωνιστών κι αυτό από μόνο του είναι άλλο ένα σημαντικότατο σημείο αναφοράς και δείχνει πως στην εβραϊκή κοινωνία του Ισραήλ, υπάρχει ένας βαθύς διχασμός, ο οποίος και εξεφράσθη κυρίως την εποχή της πανδημίας και του μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μη ξεχνάμε πως ο διάσημος Εβραίος γιατρός Josef Mercola υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της κοινωνικής αντίστασης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ ο επίσης Ορθόδοξος Εβραίος καθηγητής του Columbia Jeffrey Sachs αποκάλυψε αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό SARS-CoV2. Και πολλοί άλλοι γιατροί και επιστήμονες επίσης Ορθόδοξοι Εβραίοι, οι οποίοι όχι μόνον δεν δέχτηκαν το σατανικό εμβόλιο, αλλά και έκαναν τιτάνιο αγώνα στο να αποτρέψουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Επομένως, εδώ βλέπουμε πως ο άτυπος “εμφύλιος” μεταξύ των Ορθοδόξων Εβραίων και των Σιωνιστών να εντείνεται και να διχάζει ολοένα και πιο βαθιά το Ισραήλ.

Όλα αυτά, είναι πασίγνωστα τόσο στο WEF, όσο και ασφαλώς στον οίκο των Ροθτσάιλντ. Και επ’ αυτού ελήφθησαν και τα ανάλογα μέτρα.

Ένα άλλο επίσης εντυπωσιακό στοιχείο, είναι αυτό που μου αποκάλυψε ένας καθηγητής Ορθοπεδικής της Ιατρικής Σχολής που δεν μπορώ σε καμμιά περίπτωση να αποκαλύψω το όνομα του δημόσια (κατ’ εντολή του) και που είχα συναντήσει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στο νοσοκομείο, όπως αναφέρω στο προηγούμενο άρθρο μου και που πραγματικά με συγκλόνισε. Μου είπε κατά λέξη πως “Εμείς δεν δεχόμαστε έναν Μεσσία με το…ζόρι! Ο Μεσσίας θα έρθει όποτε αυτός το θελήσει και όχι όπως το θέλουν αυτοί!”, ξεσκεπάζοντας ουσιαστικά όλους τους διεθνιστές και φυσικά τους ίδιους τους ασκεναζί Εβραίους Σιωνιστές και υπονοώντας ταυτόχρονα ότι αυτός ο ίδιος και πολλοί συνάδελφοι του, βρίσκονται από τη μεριά των Ορθοδόξων αντιστασιακών Εβραίων ενάντια στη λαίλαπα του Σιωνισμού.

Όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα, κρατείστε τα. Θα σας χρειαστούν στη συνέχεια αυτής της βρώμικης και τραγικής συνάμα ιστορίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η εβραϊκή Μοσσάντ, η περιβόητη και γνωστή για την τρομερή ικανότητα της αλλά και για την σκληρότητα και την αναλγησία που δείχνει ακόμη και στα ίδια τα στελέχη της, “πιάστηκε” στον ύπνο και με το όπλο παρά πόδα. Είπαν οι ισραηλινές αρχές ότι…αιφνιδιάστηκαν.

Αυτό από μόνο του αποτελεί τη χειρότερη μορφή κοροϊδίας και παραπλάνησης του κόσμου. Η CIA μπορεί να επικαλεστεί καμμιά φορά …ολιγωρία. Η KGB επίσης. Η μόνη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ να επικαλεστεί κάτι τέτοιο, είναι η εβραϊκή ΜΟΣΣΑΝΤ. Τελεία και παύλα.

Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΗΞΕΡΕ.

Τόσο για την επίθεση, όσο και για το αποτέλεσμα που θα είχε αυτή στον κόσμο αλλά και στο στράτευμα το ίδιο. Ο IDF (Israel Defense Forces) προδόθηκε εκ των έσω. Είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον. Κι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να έγινε, μέσω σχεδιασμών του WEF και του οίκου των Ροθτσάλιντ. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι αυτό.

Δεν μπορεί η Χαμάς να προετοίμαζε την επίθεση της επί μήνες, όπως ισχυρίζεται ο Αλί Μπαράκα, αξιωματούχος της οργάνωσης και να μην πήραν μυρωδιά τίποτε οι της ΜΟΣΣΑΝΤ. Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Δεν μπορεί αυτή η υπηρεσία που γνωρίζει ακόμη και το τι νούμερο εσώρουχα φοράνε οι …γυναίκες των Παλαιστινίων, να μην πήρε είδηση το παραμικρό για την εκτεταμένη προετοιμασία των δολοφόνων της Χαμάς. Είναι των αδυνάτων ΑΔΥΝΑΤΟ. Κι όμως, ισχυρίζονται ότι…αιφνιδιάστηκαν και περιμένουν να τους πιστέψει ο εβραϊκός λαός!

Εν πάσει περιπτώσει, πέραν των προφητειών του βιβλίου της Αποκάλυψης και των σύγχρονων Αγίων Γερόντων για τον μεγάλο πόλεμο που θα ξεσπάσει (ήδη ξέσπασε) στη Μέση Ανατολή, υπάρχουν και οι…γήινες πλευρές της ιστορίας.

Το σχέδιο των Σιωνιστών και των Διεθνιστών, είναι μια Παγκόσμια Δικτατορία, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μετά από τρομακτικά γεγονότα που θα αλλάξουν όλη τη μέχρι τώρα ιστορία του πλανήτη.

Δηλαδή η πλήρη καταστροφή του υπάρχοντος πολιτισμού όπως εξελίχθηκε αυτός από τον Β’ ΠΠ και μετά και η δημιουργία ενός άλλου κόσμου, που θα βασίζεται στον απόλυτο έλεγχο των ανθρωπίνων ζωών του πλανήτη, κάτω από το βλέμμα ενός Υπερ-Ηγέτη και ενός Παγκόσμιου Συμβουλίου, όπως περίπου είχε συσταθεί και το περίφημο Σοβιέτ, στην κομμουνιστική Ρωσία. Ένα τέτοιο σχέδιο, δεν μπορεί να είναι τωρινό και δεν είναι. Αυτό πρεσβεύει άλλως τε και το κοσμικοπολιτικό κίνημα του Σιωνισμού στην ουσία.

Οι σατανολάτρες Μπααλιστές και κατέχοντες το παγκόσμιο χρήμα Ρόθτσαιλντ, έχουν μάθει να ελέγχουν την μορφή των εξελίξεων πίσω από τις μαύρες βαριές κουρτίνες του οίκου τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα σκοτωθούν χιλιάδες ή ακόμη και εκατομμύρια συμπατριώτες τους ή ομόθρησκοι τους (θεωρητικά). Αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ τον πλανήτη.

Είμαι βέβαιος ότι η Χαμάς, είναι δικό τους δημιούργημα. Η PLO (Palestine Liberation Organization) δηλαδή η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, που είχε ιδρύσει ο εκλιπών Γιάσσερ Αραφάτ καθώς και το στρατιωτικό σκέλος της, η Φατάχ, δεν ήταν αρεστή στους Ροθτσάιλντ διότι τους χαλούσε τα σχέδια. Ήταν ανεξέλεγκτη και ως εκ τούτου επικίνδυνη. Μάλιστα, ο Αραφάτ όταν και το 1988 είχε αναγνωρίσει το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει και είχε αναζητήσει μια λύση δύο κρατών στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστινίων, οι Ροθτσάιλντ σήκωσαν “κόκκινο πανί”. Ο Αραφάτ έπρεπε να φύγει από τη μέση, διότι επεδίωκε την…ειρήνη και όχι τον πόλεμο και τις συνεχείς συγκρούσεις. Και πράγματι, όταν το 2000 είχε ξεσπάσει η δεύτερη Ιντιφάντα (εξέγερση), ο Αραφάτ πρότεινε τη λύση των δύο κρατών, δηλαδή οι Παλαιστίνιοι θα αναγνώριζαν το Ισραήλ, με αντάλλαγμα τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους στα εδάφη που είχαν καταληφθεί το 1967 από το Ισραήλ. Το WEF και οι διεθνιστές – με την σίγουρη συνεπικουρία των Ροθτσάιλντ – έπεισαν τον ηλίθιο πρόεδρο Τζώρτζ Μπούς τον Νεώτερο να βγεί και να χαρακτηρίσει τον Αραφάτ…αποτυχημένο ηγέτη (!) εκφράζοντας έτσι τον αποτροπιασμό τους για οποιαδήποτε ειρηνευτική προσπάθεια μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Ο Αραφάτ τότε κατάλαβε ότι επίκειται η δολοφονία του και κλείστηκε στο αρχηγείο του στη Ραμάλα, την άτυπη πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού “τομέα”, κυκλωμένος από τον IDF. Όταν μέσω του χρόνιου εγκλεισμού η υγεία του επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε στο Παρίσι όπου και πέθανε το 2004. Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία, ο Αραφάτ πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, που προήλθε από εντερική φλεγμονή, σε ηλικία 75 ετών. Σύμφωνα με αναλύσεις που έγιναν σε ελβετικό εργαστήριο το 2012, εξετάστηκε η πιθανότητα δηλητηρίασης του με ραδιενεργό πολώνιο, ένα ισχυρό ραδιενεργό ισότοπο. Ο έλεγχος προσωπικών αντικειμένων του Αραφάτ έδειξε όντως την ύπαρξη ιχνών πολωνίου… Οπότε, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.

Λέγεται μάλιστα πως ο Αραφάτ στις τελευταίες του στιγμές, ζήτησε να βαπτισθεί Χριστιανός Ορθόδοξος. Δεν έχω διασταυρώσει αυτή την πληροφορία από πουθενά, ωστόσο την αναφέρω επειδή ειπώθηκε από τον τέως Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Η δολοφονία του, ήταν πλέον γεγονός. Καθώς και η σταδιακή εξασθένιση και τελικά η εξαφάνιση της Οργάνωσης και φυσικά της Παλαιστινιακής Αρχής που είχε συστήσει, η οποία αντικαταστάθηκε από την τρομοκρατική και τζιχαντιστική Χαμάς, μια συμμορία πραγματικά δολοφόνων και εγκληματιών, δημιουργημένη στα μέτρα και στα σταθμά του ISIS

Οι Ροθτσαιλντ έχουν τους δικούς τους σκοπούς. Οι Ισραηλινοί βεβαίως, τους δικούς τους.

Οι σκοποί και τα σχέδια των Ροθτσάιλντ, δηλαδή των Σιωνιστών, έχουν ως στόχο την εγκαθίδρυση του Αντίχριστου Μεσσία τους, κρυπτόμενοι πίσω από τα απτά και…γήινα συμφέροντα του Ισραήλ. Η οικογένεια αυτή, ουδέποτε παρέκκλινε των σχεδίων της. Όλα τα αιματηρά γεγονότα που ξεκίνησαν να διαδέχονται το ένα το άλλο από την αυγή του 20ού αιώνα, μαρτυράνε αυτό ακριβώς. Η βία και το αίμα, είναι ζωογόνος πηγή γι’ αυτούς.

Ποιός δεν θυμάται αυτό το αιματηρό “Ολοκαύτωμα”, το οποίο είναι έργο δικό τους, προκειμένου να πιεστεί όλη η ανθρωπότητα για την δημιουργία Εβραϊκού Κράτους στη Μέση Ανατολή;

Αυτοί χρηματοδότησαν τον ίδιο τον Χίτλερ, όπως έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία 40 χρόνια με στοιχεία που παρέθεσαν διάφοροι ερευνητές και “συνωμοσιολογοι” μέσω των τραπεζών που κατέχουν, για να γεννηθεί μέσα από το αίμα 5 εκατομμυρίων Εβραίων αυτό το αμαρτωλό κρατίδιο που δεν ξεπερνά τα 21.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα σε έκταση, σχεδόν 5 φορές μικρότερο από την πατρίδα μας, την Ελλάδα. Ένα κρατίδιο που κουβαλάει πάνω του τόνους από αίμα, τόσο των Εβραίων, όσο και των γύρω από αυτούς.

Αυτό το μικροσκοπικό κρατίδιο, είναι η βάση του Σιωνισμού, δημιουργημένη από καθαρούς εγκληματίες, τους Ροθτσάιλντ.

Τα τωρινά τους λοιπόν συμφέροντα, έχουν…μεγάλες προσδοκίες. Γι αυτό και τους τελευταίους χρόνους, έχουν συνάψει ισχυρές συμμαχίες τόσο με την Ελλάδα του Ψευτορωμαίϊκου, όσο και με τις γύρω του Αραβικές χώρες και κυρίως με την Σαουδική Αραβία, τον πάλαι ποτέ θανάσιμο εχθρό τους.

Μια θεωρία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μιλάει για τον σχεδιασμό ενός νέου “καναλιού”, μεταξύ των συνόρων Ισραήλ-Αιγύπτου, που αποκόβει τη χερσόνησο του Σινά και συνδέει απ’ ευθείας την Ερυθρά Θάλασσα με την Μεσόγειο! Κι αυτό διότι θέλουν να ενώσουν αυτές τις δύο θάλασσες μειώνοντας τον στρατηγικό ρόλο των Στενών του Σουέζ και κατ’ επέκταση τον στρατηγικό ρόλο που παίζει η Αίγυπτος. Το μόνο εμπόδιο σε αυτή την προσδοκία, είναι η λωρίδα της Γάζας!

Μια άλλη θεωρία που επίσης συνάγεται ως αφορμή για το παράτολμο τόλμημα της Χαμάς, λέει πως έχει σχέση με το τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου “Λεβιάθαν” και που σε αυτό το κοίτασμα, έχουν μερίδιο και οι Παλαιστίνιοι της λωρίδας της Γάζας, όπως είναι φυσικό άλλως τε. Και ο πόλεμος που ξεσπάει ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ και με τη βοήθεια που σπεύδει η Αμερική να προσφέρει στο Ισραήλ, θα καταφέρουν στο τέλος οι Εβραίοι να εξαφανίσουν τους Παλαιστινίους από εκεί και να οικειοποιηθούν τα εδάφη τους.

Μια καθαρή “απεικόνιση” δηλαδή του βιβλικού γεγονότος όπου ο Γεδεών, εξαφάνισε από προσώπου γης τους Μαδιαμίτες της Γάζας και τους άρπαξε τη γη.

Και οι δύο αυτές θεωρίες έχουν μια βάση, όσον αφορά τον διακαή πόθο των Εβραίων για επέκταση των εδαφών τους και πλήρη εξαφάνιση των Παλαιστινίων. Είναι όμως απλά…ευσεβείς πόθοι και τίποτε περισσότερο. Όμως, αν αυτές διασπείρονται για να …ενώσουν τους ήδη διχασμένους Εβραίους, τότε είναι πράγματι είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, πρώτον διότι αυτά τα σχέδια θα καταρρεύσουν σύντομα και δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση να μην επέμβει τόσο η Ρωσία (που διακαώς το περιμένει κάτι τέτοιο), όσο και το Ιράν το ίδιο αλλά και η Αίγυπτος.

Επί της ουσίας, είναι θεωρίες που δεν δένουν σεναριακά, λόγω του ακατόρθωτου των εγχειρημάτων. Παρ’ όλα αυτά, κυκλοφορούν και επιρρεάζουν κόσμο.

Τα σχέδια όμως δεν τα κάνουν ουσιαστικά οι Ισραηλινοί. Τα σχέδια εκπονούνται από τον Οίκο των Ροθτσάιλντ μέσω του Ιερατείου του WEF. Και ο στόχος των Παγκοσμιοποιητών είναι ένας: Δημιουργία ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, κατακόρυφη αύξηση των τιμών των πετρελαϊκών προϊόντων ενέργειας και κατ’ επέκταση της δημιουργίας Παγκόσμιου οικονομικού Κράχ. Και ασφαλώς στην ατζέντα τους, μέσα στην αναμπουμπούλα θα υπάρξει και μια …«πιθανή» έκρηξη από ισραηλινό ή παλαιστινιακό – κατά λάθος; – χτύπημα στον τρούλο του Τεμένους του Ομάρ που θα φέρει και την ποθούμενη ανέγερση του Τρίτου Ναού, όπου εκεί οι Ροθτσαιλντ θα ενθρονίσουν τον “Μεσσία” τους.

Αυτή η φοβερή ιστορία, είναι ο ίδιος ο Αρμαγεδδών που περιγράφει η Αποκάλυψη. Και επειδή οι Ρoθτσάιλντ γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά τις προφητείες, θέλουν διακαώς να τις …εκπληρώσουν επ ονόματι του Μεσσία τους.

Επίλογος

Όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν σε αυτό το εκτεταμένο πόνημα, είναι σκέψεις και απόψεις που βασίζονται σε τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα. Είναι απλά απόψεις ενός Ιστορικού, που έμαθε να διαβάζει την Ιστορία κάτω από το επιστημονικό και διεισδυτικό βλέμμα και όχι επιφανειακά και κομπογιαννίτικα. Όποιος κρίνει ότι είναι ορθές και βγάζουν νόημα, τις ενστερνίζεται. Δεν διαθέτω το αλάθητο, ούτε είμαι αδιάλλακτος. Αντιθέτως, είμαι ανοικτός σε κάθε άλλη εκτίμηση ή άποψη.


kanenazori.com


5 σχόλια:

  1. Η ίδια σαλάτα,,,
    ///
    *ιδίως αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε, συμβαίνει…τυχαία;"
    ///
    Από μόνο σου γράφεις για περίεργους καιρούς, και έπειτα θες απτές αποδείξεις;;;
    Φίλε μου έλα στην Παράσταση τού Μπερντέ,δεν έχει εισητηριο, και θά δεις με τά μάτια σου τί σημαίνει περιΕΡΓΟ,,,
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα,

    αυτό το άρθρο είναι έξω από τα γεγονότα. Sorry!! Eίναι fiction . Δεν υπάρχει ούτε ο Κλάους Σβαμπ, ούτε ο Ρότσιλντ στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η Χαμάς δημιουργήθηκε από το Ισραήλ έτσι ώστε να μπλοκάρει την OLP και την

    AL FATAH (KAI Yasser Arafat), αλλά το Israel έχουν κάνει στον εαυτό τους και τεράστια ζημιά , καθώς το τέρας είχε αλλάξει , πήγε εναντίον τους και το 2006 κέρδισε τις εκλογές χωρίς εξαπάτηση , καθώς ο Yasser Arafat είχε πεθάνει και όλoι όσoι ακολούθησαν μετά από αυτόν ήταν ΔΙΕΦΘAΡΜEΝΟΙ (SOLD OUT) με τεράστια σπίτια στην Παλαιστίνη ενώ ο λαός πεινούσε. Η Χαμάς είχε ανοίξει σχολεία , νοσοκομεία, αθλητικούς χώρους κλπ !

    Η Χαμάς χρηματοδοτήθηκε μέχρι τον περασμένο μήνα από το Κατάρ, αλλά μέσω της Τουρκίας και όπου περνούσαν τα όπλα (κυρίως από τη μαύρη αγορά από την Ουκρανία και το Αφγανιστάν).

    Η Χαμάς είναι φυσικά, αδέλφoι του Ισλάμ, αλλά στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου δεν ήταν μόνο αυτοί , αλλά και OΛΕΣ οι ομάδες αντίστασης της Παλαιστίνης. (Οργάνωση απελευθέρωσης της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), Φατάχ, Λαϊκό Μέτωπο για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP), Λαϊκό Μέτωπο για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης – Γενική Διοίκηση (PFLP-GC), δημοκρατικό μέτωπο για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, οργάνωση Abu Nidal, Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ και Χαμάς).!!! ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡA ΜΕΤA ΑΠO 70 ΧΡOΝΙΑ OΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤIΝΙΟΙ ΕΝΏΘΗΚΑΝ !!!!!!!!!!

    (Αυτό που δεν μπορεί ποτέ να συμβεί σε εμάς καθώς είμαστε εντελώς σε αποσύνθεση !! Δυστυχώς)

    ΣYΝΤΟΜΑ ΔΕΔΟΜEΝΑ

    Oπως είχα ξαναπεί : Ξεχάστε τα ελληνικά ΜΜΕ που αγνοούν τον αραβικό κόσμο (και βλέπουν παντού μουσουλμάνους τρομοκράτες). Εκτιμάται ότι υπάρχουν πάνω από 2,01 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι στον κόσμο και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ειρηνικοί και αν οι Αμερικανοί δεν τους είχαν σκοτώσει για να πάρουν το πετρέλαιο τους , θα ήταν κυρίως ψαράδες και θα εργάζονταν στη γεωργία. Επιπλέον, όταν το Ισραήλ είχε κλέψει τη γη της Παλαιστίνης είχε βάλει φωτιά στον μουσουλμανικό κόσμο και η Ευρώπη πάντα πλήρωνε το τίμημα με τους μετανάστες .

    Οι μουσουλμάνοι είναι από την ειρηνική Ινδονησία μέχρι το πολύ ενεργό Μαρόκο, αλλά όλοι οι μουσουλμάνοι είχαν κρατήσει την προηγούμενη ιστορία τους και δεν είναι Άραβες, όπως τους αποκαλούμε όλους στην Ελλάδα.

    Φανταστείτε ότι αν δεν είχαμε απελευθερωθεί το 1821, θα μας αποκαλούσαν Άραβες ή Έλληνες μουσουλμάνους.

    Έχω πάει στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες και πιστεύω ότι κάθε χώρα και οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί . ((Οι Αιγύπτιοι και οι Σουδανοί μοιάζουν με τους αρχαίους όπως τους βλέπουμε στις Πυραμίδες , το ίδιο στη Μαυριτανία, την Αλγερία και όλο το Μαγκρέμπ! Ίδια στην Ινδονησία, μουσουλμάνοι Ινδοί , Υεμενίτες, Ομάν κλπ κλπ ).

    Τέλος παρακαλώ παρακαλώ την Ελληνική αφυπνισμένη αντίσταση να βάλει σε ένα δεύτερο, τρίτο της τελευταίας σημασίας τους Τέκτονες, Κλάους, Ρότσιλντ και απλά να επικεντρωθεί στους ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΎΣ / ΣΤΡΑΟΥΣΊΟΥΣ-Σιωνιστές καθώς αυτοί είναι σήμερα ο κύριος εχθρός μας!!

    https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Strauss /// https://www.voltairenet.org/article215855.html

    OΛOI OI AΛΛOI ΕIΝΑΙ ΑΠΛA OΡΓΑΝΑ:

    -O Rothschild: Ελέγχει οικονομικά τον κόσμο και δεν έχει στρατό

    -O Klaus Schwab : είναι απλά ένα όργανο του USA DEEP STATE/NEOCONS με τους Young Leaders made in USA

    -OI MAΣONOI : μικρά σκυλάκια του B’NAI B’RITH https://www.bnaibrith.org/ Σιωνιστές MAΣONOI.

    Μετά την αλυσίδα ακολουθεί με τους δυτικούς πολιτικούς που το 90% είναι μαριονέτα των παραπάνω !!

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια...

    HAMAS KAI ISRAEL :

    Σας είχα περάσει ένα βίντεο από τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς στο Ντουμπάι το 2010

    (όπου οι αστυνομικοί του Ντουμπάι αποδείχθηκαν καλύτεροι από τη Μοσάντ καθώς τους βρήκαν αμέσως).

    DUBAI 2010 ---Πώς μια ομάδα περίπου 20 πρακτόρων της Μοσάντ δολοφόνησαν τoν ηγέτη της Χαμάς !!

    https://youtu.be/HXvnFoUkln0

    NEOCON = τι είναι έναs ΝΕΟΚΟΝ…… (για 10η φορά)

    Oι NEOCON (Neo Conservative) -- Τροτσκιστές, αλλά σήμερα είναι και στα δύο κύρια πολιτικά κόμματα των ΗΠΑ και στα 5 Eyes Αγγλοσάξονες…..

    Eίναι Μεσσιανιστές-Ευαγελιστές & Εσχατολόγοι και όλοι έχουν ως κύριο στόχο τα συμφερoντα του Ισραήλ!!

    Το κέντρο βάρους του κόσμου είναι το Ισραήλ για αυτούς!!

    Θέλουν μια κατάσταση αφέντη και σκλάβοι για τα άλλα έθνη !

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚH ΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓAΖΑ---23/10/2023

    Oι Ισραηλινοί και ΗΠΑ ήθελαν Ολοκαύτωμα στη Γάζα

    ….αλλά φαίνεται πλέον αδύνατο, καθώς δεν έχουν έναν πραγματικό καλο στρατό για να πολεμήσουν και να χάσουν από τις κοινές 4 ομάδες επανάστασης στην Παλαιστίνη ( η Χαμάς δεν είναι μόνη ).

    Έχουν όλα αυτά τα τανκς και όλα τα ευφυή συστήματα, αλλά θα καταστραφούν όταν εισέλθουν στη Γάζα ......και πίσω τους περιμένει η πολύ ισχυρή Χεζμπολάχ με τεράστιες ποσότητες όπλων (100,000 rockets) και πραγματικούς στρατιώτες μάχης !!

    Έτσι ο Νετανιάχου δεν έχει άλλη επιλογή από το να δημιουργήσει ένα είδος Ολοκαυτώματος αν λιμοκτονήσουν και σκοτώσουν τους ανθρώπους στη Γάζα από τη δίψα !!

    Η ανησυχία μου είναι ότι οι ειδικοί των ψεύτικων σημαιών (False flags), οι Ισραηλινοί θα δημιουργήσουν ένα με τα αμερικανικά πλοία κοντά και με την Χεζμπολάχ, ώστε να κάνουν τους Αμερικανούς να εισέλθουν στον πόλεμο.

    Ισραηλινοί έχουν επίσης πυρηνικά και είναι απελπισμένοι τώρα και έχουμε να κάνουμε με αυτό το ήδη τελειωμένο Natanyahu.

    Επίσης φοβαμαι για τουs sold out στους NEOCONS της ΕΕ και τις αντιδράσεις των πολιτικών μαριονετών της ΕΕ εάν λάβουν εντολή να υποστηρίξουν με ό, τι χρειάζεται το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι Ισραηλινοί και ΗΠΑ ήθελαν Ολοκαύτωμα στη Γάζα


    ….αλλά φαίνεται πλέον αδύνατο, καθώς δεν έχουν έναν πραγματικό καλο στρατό για να πολεμήσουν και να χάσουν από τις κοινές 4 ομάδες επανάστασης στην Παλαιστίνη ( η Χαμάς δεν είναι μόνη ).

    Έχουν όλα αυτά τα τανκς και όλα τα ευφυή συστήματα, αλλά θα καταστραφούν όταν εισέλθουν στη Γάζα ......και πίσω τους περιμένει η πολύ ισχυρή Χεζμπολάχ με τεράστιες ποσότητες όπλων (100,000 rockets) και πραγματικούς στρατιώτες μάχης !!

    Έτσι ο Νετανιάχου δεν έχει άλλη επιλογή από το να δημιουργήσει ένα είδος Ολοκαυτώματος αν λιμοκτονήσουν και σκοτώσουν τους ανθρώπους στη Γάζα από τη δίψα !!

    Η ανησυχία μου είναι ότι οι ειδικοί των ψεύτικων σημαιών (False flags), οι Ισραηλινοί θα δημιουργήσουν ένα με τα αμερικανικά πλοία κοντά και με την Χεζμπολάχ, ώστε να κάνουν τους Αμερικανούς να εισέλθουν στον πόλεμο.

    Ισραηλινοί έχουν επίσης πυρηνικά και είναι απελπισμένοι τώρα και έχουμε να κάνουμε με αυτό το ήδη τελειωμένο Natanyahu.

    Είμαι επίσης φοβαμαι για το sold out στους NEOCONS της ΕΕ και τις αντιδράσεις των πολιτικών μαριονετών της ΕΕ εάν λάβουν εντολή να υποστηρίξουν με ό, τι χρειάζεται το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. COL. SCOTT RITTER ----"Ο Iσραηλινός στρατός δεν είναι τόσο καλός.

    https://twitter.com/LesRorschach/status/1715717162206175641

    "Ο ισραηλινός στρατός δεν είναι τόσο καλός. Η Χαμάς τους περιμένει, η Γάζα είναι μια τεράστια ενέδρα. Θα σφαγιαστούν και το ξέρουν.

    Και αν η Χεζμπολάχ ανοίξει ένα βόρειο μέτωπο, δεν θα μείνει τίποτα. Δεν μπορούν να τον νικήσουν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή